Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 1 (2019) (série)


Kapitola 2: Dítě (S01E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 2: The Child (více)

VOD (1)

Mandalorian našel, co hledal, avšak jeho loď rozebrali pouštní sběrači a on nemůže opustit planetu. (Disney+)

Recenze (81)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo by to bolo za seriál z prostredia Star Wars, keby sa v ňom neobjavili Jawovia. Milé otravné potvorky, ktoré ale dokážu človeku pekne zmepríjemniť život o čom sa na vlastnej koži presvedčí aj Mando. Veľmi dobre časovaná epizóda. Vôbec som sa nenudil a to je dosť podstatné. Teším sa čo prinesie ďalšia časť s little Yodom. 99% ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY Tady už dávám za 5*. Mandalorian je prostě badass. A jeho cíl, kterého měl zabít, ale se kterým nyní cestuje nám taky ukázal, že naproti tomu, že je v těle dítěte, tak si taky nic nenechá líbit. Trochu mě štve, že se v minulém díle zbavili postavy droida, kterého hrál režisér Ragnaroku. Ale co se dá dělat. Je to krutý svět lovců odměn s zde přežijí jen ti nejsilnější. ()

Reklama

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naplňuje to co jsem psal u prvního dílu. Seriál je podobně jako clone wars poskládaný z krátkometrážních vedlejších epizod. Baví mě na tom to hodně odlišné pojetí Star Wars, blízké k westernům, výrazně atypická hudba i výprava podobná 80. kovým filmům typu Barbar Conan, kde se prostě deset minut nepromluví. Ale rozhodně to nebude pro každého a k blbobstem typu Last Jedi to má opravdu hodně daleko. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”You need to drop your rifle.” ”I'm a Mandalorian. Weapons are part of my religion.” Druhá epizóda svojou kvalitou navodzuje na skvelý pilot. S jedným (ne)patrným rozdielom. Na scéne sa tentokrát už objavila Sila a v nepatrnom zdvihnutí ruky “baby Yodu” ju bolo cítiť viac ako v úvodných dvoch filmoch novej SW trilógie. Bravó! ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian je skvělej charakter a potěšil i Nick Nolte, ten vypadá parádně. V podstatě je to mini epizoda, kdy musí Mando splnit vedlejší úkol. Začátek je tak pozvolný a seriál vůbec nespěchá, jenže to technický provedení, výborná hudba a luxusní vizuál stačí k tomu, aby se divák bavil i v době, kdy jen Mandalorian sedí a machá rukama, když startuje loď, nebo při jeho typický Pedropascalovský chůzi. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vyhodí Jawu z okna sandcrawleru, padající Jawa nedopadne na zem, ale prostě zmizí. (G....)
  • Oči Jawů na planetě Arvala-7 jsou více červené, zatímco ti na Tatooine je mají do žluta. (NiWi)
  • Kniha „Star Wars Galactic Phrase Book & Travel Guide“ od Bena Burtta (vydána v roce 2001) uvádí překlad jawaského slova „Sooga“ jako „jídlo“, ale v seriálu je to přeloženo jako „vejce“. (G....)

Reklama

Reklama