Reklama

Reklama

Possessor

  • Velká Británie Possessor (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh o agentce pracující pro tajnou službu, která používá technologii mozkových implantátů, s jejichž pomocí je možné se zabydlet v tělech nevinných lidí a postupně tělo na dálku zcela ovládnout. Když je hostitel zcela pod kontrolou, mohou pokračovat v plánu s eliminací svého cíle bez jakéhokoli podezření. Doteď tento způsob fungoval, avšak tentokrát si vybrali člověka se silnější vůlí než předpokládali... (Eliott)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (130)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Má to výborný příběh, suprově zpracované krvavé scénky, nejlepšího Seana Beana, a to je tak všechno. Těšil jsem se na horor, který jsem nedostal. Pomalé snímky mi nevadí, ale tohle bylo moc i na mě. Dokonce nespatřila žádný zázrak ani hudba od Jima Williamse. Možná mi taky trochu vadila hlavní herečka. Ženská, která se převtěluje do chlapa, to je bizár. 60/100 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ideální téma pro Nolana, který by nahodil motory nelinearity a při několikanásobném rozpočtu odvyprávěl ten samý příběh technicky dokonalými způsoby, co nás mají přimět zaměnit banální za něco vyššího. Jenže mladej je svůj, nebo spíše tátův (u explicitních scén násilí si nešlo nevzpomenout na Eastern Promises a History of Violence) a hloubku obsahu systematicky rozleptává audiovizualitou body-hororového porna, které je stejně podmanivé jako zorničky madam Riseborough v narudlém světle temné komory. Pocit viny je pryč. And now.. pull me out! ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Pomalé psychologické sci-fi drama, které se naplňuje krví. Ten duševní červíček hryže a škrábe a dohání k šílenství. Dohání ke zvěrstvům. Extrémně pomalé a nechutné vraždy v kontrastu s duševními úvahami. Borcení mentálních hranic a přebírání moci nad druhým já. Skvělé, nepříjemné, zneklidňující a nejednoznačné. Zaujme, ale není to film pro klidný večer. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Asi nejvíc mi to připomnělo filmy Panose Cosmatose, co do reality a vizuálu příběhu. So Cosmatos meets Blade Runner '49 meets Matrix, kinda. Cronenberg Jr. má dobře nakročeno, obdobně jako jeho otec má zájem v netradičních konceptech, tématech, praktických efektech, snad jen škoda toho očividného nižšího rozpočtu, který byl tak nějak patrný z celkového feelingu filmu. Ale overall se mi to líbilo, i když trochu rychlejší tempo by filmu přeci jen slušelo víc. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

V podstatě promarněnej potenciál, klasicky po cronenbergovsku je tu několik nehezky brutálních scén a drží si to skoro snový tempo, bohužel dějově mě to ztratilo zhruba v polovině filmu kde se z toho stane celkem nezajímavej souboj dvou identit končící rozstřílením malýho dítěte na sračky. Pointu jsem pochopil ale chtěl jsem od toho víc než jen to. ()

Galerie (219)

Zajímavosti (2)

  • Žádná z postav ve filmu nekouří klasickou cigaretu. Pokud někdo kouří, tak pouze z elektronické cigarety. (pornogrind)
  • Natáčelo se v Torontu a v Revival Film Studios (provincie Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama