foto

Raoul Bhaneja

  • nar. 6.6.1974 (46 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 I Do, or Die - A Killer Arrangement (TV film)
Possessor
2018 451 stupňů Fahrenheita (TV film)
2016 Případ Sloane
2015 As Good As You
Portrait of a Serial Monogamist
2013 Dokonalá nedokonalost
Krajina poskvrněných
Ledová hrozba
2012 Sunshine Sketches of a Little Town (TV film)
2011 Take This Waltz
2010 Perfektní plán (TV film)
2009 At Home by Myself... with You
Wake, A
2008 Obchod se smrtí (TV film)
2007 Co život dal a vzal (TV film)
Weirdsville
2006 I Am an Apartment Building (TV film)
Strážce
2004 Dotyk růžové
Dětská srdce (TV film)
Godsend
2003 Cold Creek Manor
Control Factor (TV film)
Dermott's Quest
Upřímný dům (TV film)
2002 Ararat
Recept na vraždu (TV film)
2001 Klářin portrét
2000 Violet
1999 Vraždy s úsměvem (TV film)
1998 Extraordinary Visitor

TV seriály

2020 Elinor Wonders Why (TV seriál)
Backyard Soup / Colorful and Tasty (E02)
Grand Army (TV seriál)
Jinej úhel pohledu (E08)
Hlavně se nebát (E07)
Den svatého Valentýna (E05)
další epizody (4)
Mrtvý bod (TV seriál)
Brass Tacks (S05E09)
Fire and Brimstone (S05E06)
I Came to Sleigh (S05E01)
Chirurgové (TV seriál)
Put on a Happy Face (S16E21)
2019 Departure (TV seriál)
Titans (TV seriál)
Conner (S02E06)
Mrtvý bod (TV seriál)
The Gang Gets Gone (S04E22)
The Night of the Dying Breath (S04E17)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Forever Young (S13E03)
2018 Crawford (TV seriál)
Can You Hear Me? (E12)
He's Bending Again (E11)
I Can't Go to U2 Without You (E09)
další epizody (4)
Soukromé očko (TV seriál)
Jízda za vzpomínkami (S02E13)
2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
Pomsta (S04E06)
2015 Bitten (TV seriál)
Scare Tactics (S02E02)
Darebák (TV seriál)
Oysters But No Pearls (S03E08)
Mea Culpa (S03E07)
Lights Out (S03E06)
Kravaťáci (TV seriál)
Hitting Home (S05E07)
2014 The Best Laid Plans (TV seriál)
2013 Motiv (TV seriál)
Spodní proud (S01E08)
Saving Hope (TV seriál)
Why Waste Time (S02E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch a oblak zkázy (S06E06)
2012 Nikita (TV seriál)
Consequences (S03E04)
Rookie Blue (TV seriál)
Těžko uvěřit (S03E07)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
InSecurity (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
Příčina a důsledek (S01E02)
Nikita (TV seriál)
Echoes (S01E16)
Flashpoint (TV seriál)
Slow Burn (S04E18)
A New Life (S04E12)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Ron James Show (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Prescriptive Measures (S02E06)
2007 Dresden (TV seriál)
Second City (E12)
What About Bob? (E10)
The Other Dick (E09)
další epizody (10)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)
2003 Train 48 (TV seriál)
2002 Holmes Show, The (TV seriál)
Liquid Soapz (TV seriál)
Patti (TV seriál)
2001 Rovnátka (TV seriál)
1999 Cover Me (TV seriál)

Dokumentární

2002 Tina in Mexico

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky