Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Korejci se opět předvedli a servírují Kriminální Thriller jako křen! Film je inspirován skutečnými událostmi z roku 2005 a samotný nápad se mi velmi zamlouvá. Gangster Ma Dong-Seok ( ten chlap poslední dobou táhne Korejské filmy nahoru) je pobodán sériovým vrahem a je nucen se spojit s detektivem, aby ďábelského vraha dopadl. Dva mizerové musí dopadnout ještě většího mizeru a funguje zde úplně vše. Má to slušný drive, charismatické postavy ( Bavil mě sympatický policista i chladný slizký vrah) dostatek akce i napětí a parádní finále u soudu s Cliffhangerem jak sviň, které si okamžitě žádá o sequel z vězení. Skvělý vizuál je samozřejmostí a Korejci si připisují další solidní zářez se sériovými vrahy. 80% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nejspíše asijské překvapení minulého roku (u Parazita jsem tu kvalitu čekal, tady mě to nesmírně kladně překvapilo). Musím fakt uznat, že tak nařachaný film z korejského prostředí jsem dlouho neviděl. Dozajisté mu vládne herecké obsazení, kde na samotném vrcholu stojí Dong-Seok-Ma.......Tento člověk je přímo neskutečný, každou jeho roli, kterou jsem doposud zaznamenal, jsem si užil plnými doušky, oplývá velkým charismatem a nadáním.....jednoduše jeho přítomnost na plátně film pozvedává o několik úrovní výše. V roli policajta se objevila postava, jež by se dala označit ta trochu potrhlou, k celkovému vyznění filmu se ale hodila. A třetici uzavírá slizký vrah.......I příběh a scénář mě bavily, zápletka od zhruba poloviny začala nepříjemně gradovat až do grandiózního finále.....Ten konec osobně řadím mezi nejpropracovanější moment filmu, tak excelentně zakončit tento snímek, prostě jen wow (jasně to potvrzuje to, že někdy nechat otevřená vrátka, aby se divák mohl zamyslet nad tím, co se stane v následující chvíli, je trefou do černého)......Akce se člověk moc nedočká, ale když se sem tam vyskytne, nabídne brutální a krvavou podívanou. A hlavně film sází na vtip, celkově zábavných groteskních dialogů a momentek je zde nespočetně. Parádička, děkuji uživateli https://www.csfd.cz/uzivatel/330851-evilphoenix/ za doporučení.....Za mě dávám 90 % P.S. Jestli budete mít šanci vidět tuto luxusní záležitost s českým dabingem, tak ji chyťte za pačesy....Tak precizní práci s překladem jsem na tomto poli dlouho neviděl ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zatímco fízl neni moc sympatická postava, zbylý dvě titulní figurky jsou zde super, a nebejt toho že se ke konci rozjede celkem zajímavá tahanice o to kdo vraha najde první a nechá si ho, tak bych možná uvítal kdyby tu policejní část vystřihli úplně. Jinak se jedná o jeden z těch svižnějších korejskejch filmů, tempo to má hodně rychlý a furt se něco děje. Dojde i na pár rvaček z nichž ta ve skladišti cca v půlce filmu má několik dobře prodanejch kaskadérskejch kousků. Hezky natočenej nadprůměr. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

No tak nevím, kdyby se mě někdo zeptal o čem to bylo, tak mi ta zápletka přišla jak z amerických filmů z let 1970. Ten hlavní policajt byl něco mezi Robinem Hoodem a splašenou krávou. Vyšetřování tam žádné není, jen se tam stále někdo zabíjí kvůli automatúm nebo mrzačí, aby se ukázalo, kdo je větší mafián. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Korejské krimi inspirované skutečným případem vraha, který po noci ubodával řidiče. Tady si náhodně bohužel vyhlédne šéfa místního podsvětí a útok na něj vyvolá válku mezi gangy. Gangster se spojí s policajtem Raplem a začnou hon na sériového vraha. Solidní krimi thriller, který má spád, napětí, krásnou kameru, dobrou atmosféru, hromadné bitky i akční scény a na korejský film tam je minimum znaků asijské kinematografie jako teatrální gesta, přehrávání, předojímací momenty apod. ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama