Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (166)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Tak máme tu zase oblúbeného Liama Neesona v akčnej úlohe, ku ktorej sa už vraj nechce vracať. Podľa traileru to nevyzeralo zle, povedzme si pravdu ani nie extra dobre, ale po pozretí môžem povedať že sa im tento film celkom vydaril. Neeson ma jednoducho baví, takéto úlohy mu sedia, jeho príjemný hlas sa v origináli dobre počúva, tomto filme ma tiež bavil bez problémov. Ostatní herci boli okej, ale že by ma očarili tak to asi nie. Cením že príbeh filmu nieje presne taký istý ako pomaly všetky podobné akčné filmy, toto bol trochu iný príbeh ako sa už z traileru zdalo, bolo to celkom fajn svižné tempo, po pomalšom úvode už dej plynul dobre a stále sa bolo načo pozerať. Akčných scén tu nieje veľa, ale hambu určite svojmu žánru nerobia. Podľa mňa celkom fajn akčný thriller, jeden z tých lepších Neesonových. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I mě už ty neesonovky celkem přešly, ale kadence již není taková, takže jsem byl zvědav i na tu loňskou. Chvilku to vypadalo, že bude Neeson konečně záporák, nicméně už podle názvu a obsazení Jaie Courtneyho (ke kterému mám velice ambivalentní pocity) se dá leccos odtušit. A musím přiznat, že mě to docela dost bavilo a fandům nenáročného a nepříliš akčního thrilleru můžu jenom doporučit, nicméně do kina už bych na to nešel...70% ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Podobných filmů má Neeson na kontě stejně jako Statham Stathamovek. Dokonce i pár s hodně totožným námětem. Roli Toma Dolana, s typickým výrazem ukřivděného Neesona co se musí vydat na one-man-show cestu, aby došel spravedlnosti jsem mu věřil, proti němu tentokrát dva zlotřilí policajti a "nečekaně" jeden čestný policajt, na kterého se musí spolehnout. V podstatě víte jakým směrem se to bude ubírat, jak to nakonec skončí. Akční scény potěší a nezklamou. Z těch hodně podobně laděných je tohle o chlup nejhorší a zároveň v pohodě koukatelný film. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Lájem i ve svých 104 letech, pokud bude ještě při smyslech, bude schopen zahrát podobnou roli bývalého vojáka/bodyguarda/ochranky/vrátného/kohokoliv kdo umí rozbít držku a zlověstně huhlat a vyhrožovat " I will kill you". Tohle je další stravitelná a zábavná jednohubka, která nenasere a druhý den ráno už nevíte, že jste na něco koukali............................6 z 10. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,150,777Tržby Celosvetovo $29,404,235Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ To už nie je ani smiešne, Liam Neeson a jeho x-tá variácia slušného likvidátora z Taken, on proste nechce ale musí všetkých spráskať a vykosiť. Lepšieho človeka, čo tak slušne kradne pre dobro duše nie je široko ďaleko. Scenár jasné béčko, zloduši rovno z kruhov FBI, prečo nie aj tam sú len nenažratý ľudia, na hranici chudoby. Aspoň to má riadny ráz stále sa niečo deje, uteká sa z miesta na miesto, hľadá sa popritom kúsok dôvery k vyslúžilemu vykrádačovi trezorov... a tak dobre, čo nás zas čaká na budúce, aký výlev, či výplach. Neeson sa chce stať akčnou stár nového milénia, Seagal, Van Damme, Adkins, traste sa. /45%/ ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)

Reklama

Reklama