Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (860)

MISSha 

všechny recenze uživatele

S tebou mě baví svět, je komedie která mě možná bavila když jsem byla malá. Ale když se na to podívám s odstupem přibližně 8 let, tak rychle zjišťuji jak je tahle tak-zvaná 'komedie století' neuvěřitelně předceněná, trapná, uřvaná a ohraná všemi směry záležitost, která je reprízovaná tak 10x do roka a už otravuje třeba dokolečka ohrávanou písničkou od Vondráčkový a na vtipnosti ztrácející vtipy. To by jste ty z Novy mohly utlouct, ale pořád a pořád to budou dokola vysílat. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Nemám rád CZ/SK filmy. Nie su na úrovni a nedá sa na ne pozerať. Ale aby sme si to urovnali. To sa týka len tých nových. Na tie staré nedam dopustiť. Komédie ako Pelíšky. S tebou mne baví svet a podobne sú skvelé komédie. Na tomto filme som sa neskutočne bavil. Je to proste stará dobrá klasika so skvelým humoristom Satinským. ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

S tebou mě baví svět je jeden z mála filmů, na které se velice ráda podívám zas a znova...každý rok. Film, který pro mě neodmyslitelně patří do sledu filmů vysílaných v čas vánočních svátků. Je až neuvěřitelné, že se něco takového povedlo. Pro tento film mám prostě slabost, protože je hrozně vtipný, všechny komentáře dospělých i dětí. Hlášky jako: mě zebou nožičky....a který?....no přeci mojééé, nebo: kdo může mít za kamaráda takovýho ptáka...? Ten humor je senzační, film brilantní a zasloužil by si svou atmosférou víc než těch 5*. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

V tom nejlepším slova smyslu civilní výkony ústřední pánské trojice mohou za to, že se pokaždé směju. Anebo že by to bylo kouzlo? Nebo to je tím, že se často sám sebe ptám - "Může mít někdo za kamaráda takovýho ptáka?" :) Zlidovělé hlášky, největší boss ze všech Július Satinský, výborná hudba (ta filmová, ne Helči Vondráčkové). Ale stejně - veselohra století?? To, že Pavel Nový naprosto v pohodě popisuje (byť lže, což divák ví) nevěru svojí krásné ženě (Zdena Studenková) a jeho amigos z toho mají hroznou legraci, mi právě legrační nepřijde. Co se na té chatě asi muselo dít jiné roky, když u toho ještě ty děti nebyly? A "vtípek", který kamarádi provedou ze všech sil se snažícímu Albertovi - tím myslím večeři pro Kateřinu, ne závěrečný koš - je za hranicí černého humoru. Čím víckrát to vidím, tím intenzivněji mě tyhle myšlenky napadají. Ale stejně to všechno mezi tím mám rád, což nechápu. Tehdy prostě ještě paní Poledňáková věděla jak na nás. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ sa niekedy z nejakého nepochopiteľného dôvodu stane, že takéto záležitosti si obľúbia masy. A vtedy si ich obľúbia televízie. A vtedy my všetci ostatní musíme rok čo rok znášať tieto útoky. Škoda že sa kópie tohto filmu nestratili alebo nepadli ako obeť režimu. Iné skvosty boli v trezoroch a toto si voľne behalo po TV svete. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (73)

  • Jedna z prvních kritik po premiéře filmu chválila Satinského (Albert) filmovou češtinu. Její autor, nevěda, že Satinský skutečně jazyk plynně ovládá, jásal, že režisérka vhodně zvolila, stejně jako v případě Zdeny Studénkové (Gábina), předabování, kterého se dle něj výborně ujal Miloš Kopecký. Satinského to pobavilo a od té doby vždy tvrdil, že česky neumí ani slovo, pouze umí výborně imitovat Kopeckého. (cundak)
  • Tesne pred natáčaním napadol na kopci, kde bola chata, asi meter a pol prašného snehu. Sneh z chalupy Apalucha sa zosunul a aby ho udržali, režisérka doň zapichla štyridsať fliaš šampanského. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama