foto

František Čížek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1996 Kouzelný měšec
1994 Ještě větší blbec, než jsme doufali
1993 Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1989 Prstienky z kukučiny (TV film)
1985 Balada o snu (divadelní záznam)
1984 Fešák Hubert
1983 Jára Cimrman ležící, spící
1981 Velká sázka o malé pivo (TV film)
1979 Tvář za sklem
1978 Miluji Tě (TV film)
1977 Adéla ještě nevečeřela
1976 Stáří devatenáct (TV film)
„Marečku, podejte mi pero!“
1974 Bellinzonova pyramida (TV film)
Břetislav a Jitka (TV film)
Dlouhá cesta (TV film)
1973 Hop, děti, do života (TV film)
Otevřený kruh (TV film)
1972 ...a pozdravuji vlaštovky
Jsem přece šofér..! (TV film)
1971 Slaměný klobouk
1970 „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
1969 Případ pro začínajícího kata
1962 Zámek pro Barborku
1960 Osení
1959 Jak se Franta naučil bát
O medvědu Ondřejovi
Slečna od vody
1957 Páté kolo u vozu

TV seriály

1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Neznámý (S04E05)
Vlas (S04E04)
Portrét duše (S04E03)
další epizody (9)
1991 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Pinkertonova detektivní agentura (S03E01)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Paprsek (S02E08)
Identifikační kresba (S02E07)
Mechanoskopie (S02E06)
další epizody (8)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Tým (S01E08)
Rekonstrukce (S01E07)
Krev (S01E06)
další epizody (8)
1987 Křeček v noční košili (TV seriál)
Vlaštovko, leť! (E06)
Zloděj v noční košili (E05)
V pasti (E04)
další epizody (6)
1986 Gottwald (TV seriál)
Únor (E05)
Za většinu národa (E04)
Za svobodu! (E03)
další epizody (5)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1982 Dynastie Nováků (TV seriál)
Narozeniny (E01)
1978 Stříbrná pila (TV seriál)
Vítězové (E06)
Dámská jízda (E05)
Prázdniny (E04)
další epizody (6)
1972 Byli jednou dva písaři (TV seriál)
Svatba (E10)
Lebkozpyt (E09)
Tělocvik (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace