Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Popelka Kay Cannonové (Ladíme!) je moderní filmový muzikál a zároveň odvážné pojetí pohádkové klasiky. Naše ambiciózní hrdinka (Camila Cabellová) má velký sen. Její Famózní víla kmotřička jí pomůže vytrvat a uskutečnit ho. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Ako moderná popoluška sa to celkom dalo. Pozor, naozaj moderná, a nielen modernou hudbou od Queenu, cez Madonnu až po čiernych rapperov, ale aj názormi, a žena tu dokáže uprednostniť kariéru pred dobrým vydajom. Kto takúto modifikáciu rozprávky nerozdýcha, nech radšej nepozerá, sú tam aj závažnejšie zmeny. Nakoniec zaokrúhlim na tri, lebo som sa pobavil, nie preto, že by to bol nejaký filmový skvost. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

A vlastně proč ne. Pro muzikály mám slabost, tudíž jsem vlastně docela rád, že se tady šlo "full-on muzikál" cestou. Originální písničky jsou docela v pohodě, stejně jako covery těch známých. Casting příjemný, občas se povede i nějaký ten vtípek a celkově to rychle uběhne. Ano, vypadá to možná až příliš televizně, občas to je dost zkratkovité/mělké, problémy se tam vyřeší z čista jasna a poselství by se mohlo sdělovat poněkud obratněji, ale na světě jsou i daleko horší verze Popelky. ()

Reklama

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad ani za ten čas nestojí. Snad nejhorší popelka, kterou jsem kdy viděla. Naprosto nepřirozené, divné a uřvané. Tohle za mě ani nebyl zpěv nebo to k němu mělo až nepřiměřeně daleko. Popelka vždycky měla určitou úroveň, ale tady ale opravdu přešlápli. Tentokrát souhlasím s davem. Na film se nedalo koukat a vlasy mi div nevstávaly hrůzou na hlavě. Za mě katastrofa!!! Ani nechci vědět, který "inteligentní" člověk to vymyslel. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nepochopim tunajsie hodnotenie na CSFD,ze je tak nizke,ale ja sa nepridam k tym,ktorym sa to nepacilo,prave naopak,uzasny muzikal,moderne podana rozpravka o Popoluske,ktora bola nadherna,herecka Camila Cabello ma prekrasne tmave oci,brutalne rozkosna zienka,princ bol sympatak,hrozne sa mi pacila hudobna i tanecna stranka,taktiez kostymy boli krasne,no jednoducho to bol pre mna fakt zazitok,este aj tie tri mysky boli zlate,takze bezpodmienecne davam plnu palbu a ak by sa dalo,udelil by som aj desat hviezd...:-) ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Otázka za milion: Co tím chtěli tvůrci říct? Už jenom úvod, kdy se poprvé ukáže naše Popelka, nedává smysl. Holka má svůj vlastní ateliér, ale po hudebním čísle se dozvíme, že nebýt lásky k jejímu mrtvém otci, není bezďák. Ale tohle asi nebude dávat smysl až do konce úplně celé, že? A princ? Ten hledá babu? Ví to jistě? Na mě vážně působil, že hledá spíš prince  :( pochopila jsem, že film chce vzít každý stereotyp příběhu, který malým holčičkám pohádky tlučoudo hlavy. Problém je v tom, že většina oněch správně výchovaných holčiček časem pochopí, že to je jenom pohádka, a není to život. Ale tohle je pojato až moc agresivně. Moc se tlačí na feminismus, až se to bude tomu, kdo je napůl cesty, zdát směšný. Protože princ je sobeckej vůl, kterej si nabalí holku, která chce dělat kariéru. A stejně to končí tam, kde to končí. Takže...k čemu to bylo? **** Ale jednu věc z filmu bych zavedla hned. To kouzlo na podpatky  ;) **** Nevěděla jsem jednu věc. Že to bude zároveň muzikál. To mi nevadilo. Vlastně to mi na filmu vadilo nejmíň. Covery fakt seděly do děje a vždycky když byl mash up, tak to bylo taky v pohodě. Ale to film nevytáhne. Asi bych se snímkem měla menší problém, kdyby vymysleli novou pohádku a nejmenovalo se to Popelka. **** A proč Popelce furt říkali, že je od popela a špínuška, když od popela nikdy nebyla a měla celou dobu dokonalý make up? :D ()

Galerie (51)

Zajímavosti (8)

  • Na rozdíl od většiny verzí klasického příběhu Popelky není Princ jedináček, ale má sestru. (Vitox)
  • Po filmu Zakletá Ella (2004) se jedná o další variaci příběhu o Popelce, kde zazní skladba „Somebody To Love“ od skupiny The Queen. Zatímco v Zakleté Elle ji zpívá Ella (Anne Hathaway), v Příběhu Popelky tato skladba zazní v podání prince Roberta (Nicholas Galitzine). (Joe16210)

Reklama

Reklama