Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série Lokiho pokračuje po šokujícím finále, kdy se Loki ocitne v bitvě s Úřadem časových odchylek. Spolu s Mobiusem, B-15 a týmem nových i vracejících se postav se Loki pohybuje ve stále se rozšiřujícím a stále nebezpečnějším multivesmíru a hledá Sylvii, soudkyni Renslayerovou, slečnu Minutku a pravdu o tom, co to znamená mít svobodnou vůli a velkolepý cíl. (mikki089)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (122)

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

COŽE?!? MCU Projekt který je na úrovni? Rozhodně nejsem jediný co nad MCU minulé léto zlomil hůl a od té doby se téměř na nic nepodíval, ale proč zrovna tenhle projekt? Proč jsem se vrátil když vyšlo toto? No tak jeden z hlavních důvodů je hodnocení, MCU projekt co má červené čísla na této prokleté stránce zaujmul moji pozornost. Abych byl upřímný Lokiho jsem nikdy moc nemusel, minimálně né ve filmech. Přišel mi až moc komický, až moc 2Déčkoví. Poté ale vyšla první série Lokiho a řekl jsem si "Seriál docela ujde, ale charakter Lokiho.... Začíná konečně být charakter" a dál jsem se nad tím seriálem nezamýšlel, nečekal jsem že druhá série bude něco co MCU dlouho nezažilo, tento seriál má svojí osobnost, má svojí duši, prostě je to své. Jak vizuální, tak scenáristická tak dokonce i zvukové hodnoty jsou na vyšší úrovni. Postavy se chovají jako lidé, né jako komické postavy ze stage Comedy Centralu, nebo třeba bez duše. Nějaké mínusy? Začátek byl pomalejší, rozhodně mi to nevadilo, ale najdou se nějací hnidopichové co si na to zastěžují. Takže ano, Loki druhá série je nejlepší věc od MCU od roku 2018. (Ano je to spíš MCU recenze než Loki recenze) 9/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že to má nápad a aj vzťahový vývoj je pekné. Lenže to prichádza v dobe, kedy ma Marvelovky už neberú a ani ma nemajú veľmi čím zaujať. Toto bohužiaľ pozerám len zo zotrvačnosti, lebo som už do toho investoval veľa času. A k nejakému koncu sa chcem dopracovať. Páči sa mi, že to nebolo hlúpe a že si to dopomohlo aj vtipom. Rovnako oceňujem, že tam funguje aj kauzálnosť. Mrzí ma zbytočné spomaľovanie a zbytočné logické kiksy ( aspoň zo začiatku). Čím sme bližšie koncu tým dávajú aj nelogické scény zmysel. Tempo je dakedy trestuhodne pomalé, inokedy som mal pocit, že to svojou dynamickosťou utlmuje realitu okolo mňa. Ale tým pádom sa tu ukazuje určitá nevyváženosť. Bez tých moralitiek by to bolo krajšie. V temnejšom vyznení aj pamätnejšie. Takto je z toho prapodivná depka. Tretiu sériu už prosím nie. 2. séria 60% ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouk dolů, jak se Lokiho příběh uzavřel (nejspíš). Nebýt posledních 2 dílů, tak bych zůstal u 3 hvězd. Díly uprostřed série pro mě byly průměrné a některé pasáže mě ani moc nezajímaly. Spíše to bylo takové natahování. Nová verze Jonathana Majorse mě nepřesvědčila a ani moc nebavila. Co ještě pro mě nefungovalo, tak byla Sylvie. Přišlo mi, že tvůrci zde nevědí co s ní a vlastně ani neměla dopad na příběh. A hlavně ty její vlasy jsou asi nejhorší, který jsem ve filmu kdy viděl... Poslední díly jsou ale parádní storytelling, také ale musím vyzdvihnout vizuál. Celkově to dává smysl a Loki si vybral konec, který nikdy nečekal, že se stane. První sérii jsem si ale užil o něco více, je více rozmanitější a lépe se na ni kouká, druhá série se zaměřuje pouze na problém s větvením a z Lokiho se stává spíše dobrák. Takovýto konec dokonce umožňuje Marvelu se v budoucnu od Kanga vzdálit, pokud by to bylo nutné, takže je zde možnost na změnu, jsem moc zvědav, jak se to nakonec vyvine. Loki ale zachraňuje Marvel a říká, že když se věnuje postavě čas, tak ta kvalita zde je. I když je Loki velmi žádaný fanoušky a kvalitní, tak doufám, že 3. série ale nebude, podle mě není ani kam s tím dál zajít. Tento konec je uspokojivý a parádně napsaný a hlavně pro mě těžký napsat nějakou recenzi pro tuto sérii :D. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Loki se v rámci MCU seriálů vymyká naprosto vším. Zatímco jinde nemám moc důvěry v závěrečné epizody, tady jsem věděl, že to dopadne dobře. Vše dává smysl, vše má své vysvětlení a vše se zde zakončí na jedničku. Charakterové oblouky jsou emocionální a nikdo nepřijde nazbyt. Jednotlivé vztahy fungují organicky a vtahují vás do děje v každém dialogu. Vypíchnout se musí bravurní režie. Kompozice záběrů, (ne)střih jednotlivých scén či vizuální efekty doplněné o kulervoucí hudební podkres činí z Lokiho krásný úkaz, že to jde. Že je MCU schopno vyprodukovat kvalitní seriál, stoprocentně funkční a plný příběhových i režisérských nápadů, které u pomalu upadajícího univerza nemají obdoby. Naděje do budoucna? Jo, ale opatrně… nechceme se znovu spálit. Každopádně je Loki jednoznačně doporučeníhodný seriál. ()

VojtechAllen 

všechny recenze uživatele

Druhý Loki to u mě skrz minulé Marvel projekty neměl nejlehčí, ale dopadl díky bohu nad má velmi nízká očekávání. Druhý Loki nejenže je technicky velmi velmi povedený, on dokonce zvládl i odvyprávět celistvý příběh a dát postavám skvělé charakterové oblouky. Nejvíce bych zde chtěl vychválit zmíněnou práci s postavami, která je prostě neuvěřitelná. V začátcích MCU jsem Lokiho neměl moc rád, ale díky tomuhle seriál jsem si ho instantě oblíbil, a to hlavně kvůli tomu jak moc skvělé až emoční linky tu dostal. Z nových postav bych chtěl nejvíce vychválit O.B.ho, protože přivádí do seriálu svěží vítr. Příběh je skvělý, kde i když se jedná o multiverzní bordel, tak to tvůrci dokázali uchopit tak, že se v tom člověk neztratí, což ne všechny Marvelovky dokázaly. Druhý Loki je prostě ultimátní svěží dech, který zavání čerstvým vzduchem, který by Marvel potřeboval jako sůl. 9/10 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (10)

  • Na úplném konci titulků zazní hláška: „You died! Insert your coin, loser,“ což odkazuje na konec hry v arkádové hře „Zaniac“. Tato hra je založena na stejnojmenném filmu, který natočil ve fiktivní časové lince X-5 (Rafael Casal), jenž hlášku také namluvil. (UhLee)
  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)
  • Tato epizoda má stejný název jako první epizoda první série Velké poslání (2021). Tvůrci tento fakt odůvodnili tím, že se samotný příběh kompletně uzavřel. (HellFireFery)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama