Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Mobius a lovkyně B-15 pátrají po Lokim a Sylvii, v TVA zavládnou nervozita a paranoia. (Disney+)

Recenze (56)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Lokiho love story so svojim vlastným ja naruší nexus a prinúti aj agenta Morbiusa pochybovať o TVA. Odhalenie pánov času je na spadnutie a na pozadí sa odohráva niečo tajomné. Prevedenie:  Konečne sa zauzľovaný príbeh začína rozuzľovať a to štýlom, že to mňa ako diváka neskutočne baví a so záujmom sledujem čo sa stane ďalej. Lokiho ženskú predstaviteľku snáď ani nejde si nezamilovať. 90% ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z určitých scénáristických hledisek nejslabší epizoda, ale zase z hlediska narativního nejsilnější. Určitě ten jejich přesun zpátky do TVA a mohli udělat hladčeji a kdokoliv řídí TVA je měl nechat zabít ihned při prvním kontaktu. Na druhou stranu Sylvie dostala fantastické backstory s několika ironickými komponenty. Loki se svým novým zvráceným vztahem rekontextualizuje předchozí epizodu a zároveň svůj charakter. Sif je vynikající cameo. Time-Keepeři jsou očekaváný ale dobrý twist, ale hlavně neztratit hlavu kvůli dalšímu Mephistovi. No Mobiusův moment byl nejlepší za celou epizodu. No a potitulková scéna je prostě boží. ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. epizóda posunula dej riadne vpred. Udialo sa tu niekoľko šokujúcich (až surových) zvratov, pri ktorých mi behal mráz po chrbte. Zároveň sa však príbeh nanovo zamotal a my tak vôbec netušíme, o čo tu v skutočnosti ide, respektíve, čo je vlastne TVA a kto ťahá za nitky. P.S.: Potitulková scéna však bohužiaľ naznačila, že je to predsa len MCU, ktoré k svojim postavám zas až tak kruté nie je. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi koukám na jiný seriál než ostatní, protože nejlepší epizoda série se tu hromadně pomlouvá a tohle vyzdvihuje. Epizoda je přinejmenším průměrná, jen o něco méně užvaněná. Příjemné je propojení s Thorem (myšleno filmem). Jinak je děj dost na vodě. Jakmile došlo na “mazání” klíčových postav, bylo jasné, že něco smrdí. Pozn.: jak to že zaměstnanci TVA (varianti) nestárnou a hledaní (také varianti) ano? ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv bych si přál, aby seriál šel spíše cestou detektivky (vedlo by to pochopitelné k více dílům) a prozkoumávalo celý Universum za hledání Sylvie, což by vedlo k této lince, bohužel se toho již nedočkáme. Je to škoda, nehorázně promrhaný potenciál. Zdá se mi, jakoby seriál nevěděl přesně co být a to je prostě špatné. Ostatně skvělý díl, dosud nejlepší, ale celkově už teď lze posoudit že to šlo udělat líp. Každopádně nelze popřít, že se jedná zatím o jediný dobrý MCU seriál. 85% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (12)

  • V mezititulkové scéně se objevují další alternativní verze Lokiho (dvě z komiksů a dvě originálně vytvořené) – „Klasický Loki“ (Richard E. Grant) v původním kostýmu z komiksů, „Dětský Loki“ (Jack Veal), Loki připomínájící Thora (Deobia Oparei) a „Aligátor Loki“. (Mikahu)
  • Jedná se o první epizodu seriálu, která obsahuje potitulkovou scénu. (Kubaaa97)
  • V potitulkové scéně si můžeme všimnout zřícené budovy Stark Tower. Na fasádě ale nevidíme nápis „Stark“, ale „Qeng“. Jedná se o odkaz na společnost Qeng Enterprises, která věž získala od Tonyho Starka. Tuto společnost v komiksech vlastnil Kang Dobyvatel pod jménem pan Gryphon. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama