Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základe zvláštneho správania susedov začne mať Vision podozrenia, no Wanda ho upokojí. (Disney+)

Recenze (55)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednou epizodou, jednou minutou Feige a všichni, kdo stojí za MCU, rozmetali realitu filmových vesmírů. Tohle je jeden z momentů, na který se bude odkazovat jako milník zábavného průmyslu. Proč? Protože dochází k fúzi monumentálních rozměrů! Všichni hlavouni řídící studia proklínají vše okolo sebe, protože nemají někoho jako Feige. Mám husí kůži. Jsem napumpovaný adrenalinem. Navíc to byla výborná epizoda plná smíchu, napětí a velmi reálného smutku. PS: Reklama na útěrky velmi pobavila. Lagos. Když ztropíte nepořádek, který jste nechtěli. Wanda a její trauma ze začátku Civil War. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozoruhodný recast jedné kdysi pro Marvel a hlavně Wandinu linku podstatné postavy mi vůbec nevadí, přestože jsem měl v této roli raději původního herce, nikoli toho z vedlejšího vesmíru u Foxů. To, jak dokáže být prozatím stále ještě schovaná Scarlet nebezpečná pro své okolí, zasluhuje páté epizodě pátou hvězdu. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný diel kde sa zase dozvieme pár info v závere aj jednej návštevy ktorú síce nechápem ale nevadí. No a neviem či sa to iba mne zdá ale keď dávajú tú pasáž že previously tak mám taký pocit akoby v niektorých scénach hovorili inak než vtedy naozaj, takže nadobúdam pocit či Wanda nevytvorila alternatívnu realitu v inej alternatívnej realite. EDIT: takže po pár zapátraniach som zistil, že týpek je Xmenovská verzia Pietra. No nápad na prepojenie fajn a nespoznal som ho preto lebo v budúcej minulosti bola tá postava o ničom. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Už je jasné, že v mestečku nie je všetko s kostolným poriadkom a na základe zvláštneho správania susedov na to prichádza už aj Vision. Vanda stojí za všetkým ale evidentne jej to začína prerastať cez hlavu. Prevedenie: Časť má konečne tú správnu atmosféru a začínajú sa odkývať veci na pozadí, na ktoré sme my ako diváci tak dlho čakali. 90% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natahovaná vějička na fanoušky MCU, kteří jsou vyhladovělí a budou vděční za cokoliv. V tom chaotickém vyprávění se ztrácí, že to celé nedává smysl a vše se děje jen tak, aby to vyhovovalo tvůrcům. Na mě to přestává fungovat. Nemám totiž rád, když se záměrná dezorientace ve vyprávění, tváří jako něco originálního a chytrého. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Záznam, který ukazuje jak Wanda (Elizabeth Olsen) zotavuje Visionovo (Paul Bettany) tělo, pořídil satelit 348. Sešit „Avengers #348“ se částečně zabývá Visionem a snahou obnovit svou bývalou identitu. (Kubaaa97)
  • Před začátkem dílu v souhrnu předchozího dění Wanda (Elizabeth Olsen) namísto „She went back home“ („Šla zpátky domů“) říká „She doesn't belong here“ („Nepatří sem“). Tato změna je určená agentům SWORDu, kteří se na epizodu dívají, jako varování. (Noobinator)

Reklama

Reklama