Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základe zvláštneho správania susedov začne mať Vision podozrenia, no Wanda ho upokojí. (Disney+)

Recenze (55)

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě už ten sitcom nevadí. Asi jsem si musel jen zvyknout. A asi taky proto, že ten sitcom s našimi dvěma známými Avengery už není hlavním tématem. Obě dvě reality ukazují své dobré karty A že by to s Visionem bylo takhle, to bych tedy nečekal. Vypadá to, že se Wanda opravdu zcvokla. I když na druhou stranu, já až tak moc nevěřím řediteli organizace S.W.O.R.D. Je na něm něco divného, Wandě se to všechno začíná vymykat z rukou. Vision si čím dál tím více uvědomuje pravdu... Tohle asi neskončí moc dobře. A ten konec... OMG. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je odpal. Zřejmě nejlepší epizoda - a to nejen díky konci. Tady už opravdu slušně přituhuje a démonická Wanda vystrkuje růžky. Scény s dospívajícími synky jsou sice zábavné, ale jinak atmosféra pořádně houstne, přičemž reklamy začínají dávat mnohem větší smysl (ta dnešní je epická). Dozvídáme se děsivou pravdu o psychickém stavu ostatních obyvatelích městečka, a trochu začínáme zabrušovat do toho, co je vlastně reálné. Člověk musí začít dost přemýšlet nad tím, jak to celé vlastně dopadne, protože hrátky s kvanty mohou skončit jakkoliv. Zvláště s Visionem to bude ještě docela zábavné, ale pár tipů mám. Scarlet Witch se blíží přátelé... ()

Reklama

LND 

všechny recenze uživatele

Seriál s každým dílem lepší. Zde opět skvělý humor střídá skvělé napětí. Doufám, že se z Wandy nestane záporná postava, jelikož daleko k tomu rozhodně nemá. Scéna s osvobozením Visiona, třebaže byla jen v podobě kamerového záznamu, byla dost silná... a co se týká konce?! Nečekané zvraty jsou ve filmech a seriálech po různu, ale odpal takového ražení, to je něco, co se vážně vidí jen jednou za pár let. Tleskám! ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozoruhodný recast jedné kdysi pro Marvel a hlavně Wandinu linku podstatné postavy mi vůbec nevadí, přestože jsem měl v této roli raději původního herce, nikoli toho z vedlejšího vesmíru u Foxů. To, jak dokáže být prozatím stále ještě schovaná Scarlet nebezpečná pro své okolí, zasluhuje páté epizodě pátou hvězdu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kurva proč to pokračuje dál do 80tek!? Karty jsou na stole, tak sakra jaká je pointa? V sitkomových výstupech totiž nejsou naprosto žádné informace “proč” se děje co se děje. Děj má obrovské díry (pokud Wanda ovládá mysl ostatních a vytváří iluzi, kde se berou její děti? pokud jsou taky iluze, proč je neovládá a chovají se autonomně? Co ty kecy o nemožnosti něco oživit… před Visionem? A vůbec proč s Visionem debatuje, když to VŠE SAMA OVLÁDÁ). Navíc ta patlanina s Quicksilverem (kterou si Marvel nahnojil sám). Proč? Avengers vs X-men. Tohle je jak od DC (Joker/Batman po milionté ani jeden nezapadá do většího konceptu). Matrix to celkem trefil. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Znělka epizody tentokrát odkazuje na seriál Rodinná pouta (od r. 1982), jak hudbou, tak i stylem, kdy ukazuje vzhled postav v průběhu let. Kromě toho lze najít spoustu dalších odkazů na tuto show. (NiWi)
  • Evan Peters si roli Pietra Maximoffa / Quicksilvera zahrál v X-Men filmech studia Fox ještě předtím, než se práva na tyto postavy vrátily plně pod kontrolu Marvelu. (NiWi)
  • Rozebírání Visiona (Paul Bettany) v laboratoři a pozdější záchrana Wandou (Elizabeth Olsen) odkazuje na příběhový oblouk „Vision Quest“ z komiksů. V něm byl Vision znovu sestaven a zaktivován v čistě bílé podobě bez emocí a nějakou dobu trvalo, než se znovu projevily. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama