Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základe zvláštneho správania susedov začne mať Vision podozrenia, no Wanda ho upokojí. (Disney+)

Recenze (55)

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT: A tomuhle se říká mistrovská epizoda plná zvratů a překvapení. A následně hláška Kat Dennings: "She recasts her brother." Jako WTF. Že by velké propojení či něco jiného? No uvidíme, ale jede se ve velkém a to jsem ještě slyšel min. o jedné herecké hvězdě, která se má možná účastnit. Uvidí se, zda se to vyplní a zda to bude utajení ve stylu Mandalorian. Jasných 5*. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oni to dokázali! Marvelu se povedlo do seriálů opět přinést ony krásné momenty, kdy po konci epizody člověk bude dychtivě očekávat další a aktivně špekulovat nad tím, co onen cliffhanger vlastně ve výsledku znamená. Poslední tři epizody mě prostě přenesly do oněch dob, kdy běžela ještě Hra o trůny a my jsme aktivně vyhledávali různá vodítka a chtěli jsme každý ždibec informace o možné budoucnosti příběhu (ale samozřejmě ideálně bez spoilerů). Prostě Wandavision je prozatím seriálová událost, kterou by neměl minout ani odpůrce Marvelu (také jsem z těch jejich filmů byl už hodně přejedený). ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět úžasná práce při tvorbě dobové znělky a nemůžu si pomoct, ale já tu vidím znělku na Plný dům a zbytek epizody vypadá jak Krok za krokem. Prostřihy mezi realitou a "Wandavizí" byly pořádku a nebyly rušivé. Vision si už začíná uvědomovat, že něco není v pořádku. Naštěstí se mi nepovedená minulá epizoda smazala z mysli. Osmdesátky pro mě vytáhly tento díl až na plný počet. A ten Evan Peters na konci epizody? Myslím že všichni fanoušci X-Men, AHS a Dahmera museli skákat do nebes (včetně mě). ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednou epizodou, jednou minutou Feige a všichni, kdo stojí za MCU, rozmetali realitu filmových vesmírů. Tohle je jeden z momentů, na který se bude odkazovat jako milník zábavného průmyslu. Proč? Protože dochází k fúzi monumentálních rozměrů! Všichni hlavouni řídící studia proklínají vše okolo sebe, protože nemají někoho jako Feige. Mám husí kůži. Jsem napumpovaný adrenalinem. Navíc to byla výborná epizoda plná smíchu, napětí a velmi reálného smutku. PS: Reklama na útěrky velmi pobavila. Lagos. Když ztropíte nepořádek, který jste nechtěli. Wanda a její trauma ze začátku Civil War. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Premisa za mě dává smysl míň a míň, word salad v "realitě" je čím dál nesmyslnější a stále nechápu jestli Wanda jen chce udržet Visiona naživu, proč neustále měnit období sitcomu. A proč to vůbec musí vypadat jako sitcom? Navíc se epizoda už nedrží akurátnosti vizuálu k době. V 80.letech nebyli pořady 16:9, tvůrci to samozřejmě změnili, aby to bylo pro moderního diváka "koukatelnější". Tenhle koncept neměl podle mě být zapracovaný do epického kánonu MCU, protože tu premisu nemůžete logicky vysvětlit. Připomíná mi to, jako když v Supernatural udělali epizodu, kde se postavy dostanou do světa Scooby Doo a pokusili se to vysvětlit jako součást příběhu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Počítač, který Vision (Paul Bettany) používá v kanceláři, je Commodore 64. Jedná se o nejpopulárnější počítač 80. let. (Kubaaa97)
  • Před začátkem dílu v souhrnu předchozího dění Wanda (Elizabeth Olsen) namísto „She went back home“ („Šla zpátky domů“) říká „She doesn't belong here“ („Nepatří sem“). Tato změna je určená agentům SWORDu, kteří se na epizodu dívají, jako varování. (Noobinator)
  • Na počátku epizody je odhaleno, že se Wanda (Elizabeth Olsen) narodila na počátku roku 1989. Elizabeth Olsen se narodila v únoru 1989. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama