Reklama

Reklama

V zajetí

Trailer 2

Mateřské lásce se nedá uniknout. Z bezpečného přístavu lásky se ale někdy může stát smrtící hrozba, mladá dívka Chloe o tom ví své. Je na vozíku a vyrůstá o samotě v úplné izolaci jen se svou milující maminkou. Jejich vztah a život se můžou zdát zvláštní, možná až zneklidňující, nikdo ale nemůže upřít mámě nekonečnou snahu chránit svou dceru, starat se o ni do roztrhání těla a pro její vlastní dobro ji mít stále pod dohledem. Chloe má řadu zdravotních problémů, potřebuje péči a s oddanou mámou tvoří sehranou dvojici. Když se v sedmnácti chystá na vysokou, začne objevovat tajemství, která jsou stále děsivější. Místo odpovědí na otázky se od mámy dočká jen dalších omezení. Chloe je připoutána ke svému vozíku, z ocelově pevného mateřského objetí musí ale za každou cenu utéct. Odpovědi jsou totiž strašnější, než si dovedla představit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (228)

POMO 

všechny recenze uživatele

Jako 50-minutová epizoda seriálu “Zlé matky” by bylo Run užitečnější. Na celovečerní film mu naprosto chybí úvodní představení postav a jejich původně zdravého vztahu matka/dcera. Rovnou se začíná podezřeními a oslabováním důvěry. Psychologicky tak film funguje bídně, kupředu ho tahají pouze napínavé scény podle klasických žánrových šablon. Nenudí, ale potenciál ani zdaleka nenaplňuje. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7,5/10). Všiml jsem si v komentářích, že sdílím o hodně větší porci nadšení z filmu než ostatní. Bude to asi tím, že jsem o filmu nevěděl ani prd. Jediné co jsem věděl bylo to, že film měl na starosti režisér mého oblíbeného překvapení Searching. Tím pádem jsem věděl aspoň trochu do čeho asi jdu. A byl to panečku nářez. Upřímně jsem netušil, že to bude tak, jak to bylo.. Asi mě budete mít za totálního slepého hlupáka, ale já se na filmy dívám už nějakou dobu a odhalení zápletky mi docela jde. Ale tady si na mě režisér tak trochu smlsnul. Byl to doslovná dech - beroucí thriller, místy opravdu nepříjemný, kdy jsem s měl spolu s hlavní hrdinkou problém to udýchat. I přesto, že hodnocením to na Searching nemá, tak zážitek to byl velmi intenzivní. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Pátrání sem ještě neviděl, a ani nevím, jestli se do něj pustím. V zajetí ovšem svým námětem hned zaujalo. Tady fakt nebylo co řešit. Film úplně v pohodě.Nějaká výtka by se samosebou našla, ale film vás prostě zaujme, zabaví, a až do konce nepustí. Tý holčině sem neuvěřitelně fandil. Jenom s tou maminkou roku měl někdo na kameře udělat trochu jinej krátkej proces. Silný tři.70%. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tak zápletka není moc originální a popravdě by stačila i na jeden díl seriálu typu Bojíte se tmy, ale tenhle kousek je slušně natočený a dobře šlape hlavně díky výkonům dvou hlavních hereček. Obzvlášť Sarah Paulson (!spoiler!) v roli vyšinuté matky je fascinující - opravdu z ní máte nepříjemý pocit a rádi byste ji skopli ze schodů. Pamatuju si jí už z doby, kdy se objevila v American Horror Story a už tenkrát bylo vidět, že tahle dáma je něco extra. Sedm šedozelených prášků z deseti. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V zajetí je velmi působivým thrillerem, který bych jinak hodnotil slušnými třemi hvězdami. Témat člověka posednutým jiným člověkem vzniklo už mnoho a scénář tohoto nijak nevybočuje z řady. Něco navíc však tento film má, a to je obsazení. Jak Sarah Paulson, tak Kiera Allen jsou skvělé a povyšují celek o příčku výše. Zejména moje oblíbenkyně Sarah byla opět úžasná. Když k tomu přičtu velmi kvalitně pozvolné dávkování napětí a pár scén, které mi určitě aspoň na chvíli utkví v paměti (část s internetem a závěr mezi ně patří), tak se tento thriller řadí mezi to lepší, co tento žánr poskytuje. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama