Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Všichni trpí kompletní ztrátou paměti a jestli se vzájemně znali, tak si to nepamatují. Teď musí společně čelit drsným nástrahám svého ostrovního vězení. (Netflix)

Recenze (44)

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Ukamenujte mě, ale mě to nepřišlo tak hrozné. V posledních deseti minutách posledního dílu mi spadla čelist. Mám na mysli tu scénu se zrcadlem. Něco takového jsem čekal, ale i tak to na mě poměrně zapůsobilo. Připomíná mi to "Signál z neznáma", po jehož konci jsem se na film začal dívat úplně jinak a z postavy Fishburna jsem dostal husí kůži. Tady je to podobné. Mám rád sociální experimenty, LOST a tvorbu tohoto typu. Chtěl jsem dát 3*, ale protože chci trochu vyvážit podle mě neopodstatněné odpady jiných, tak dávám 4*. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Netflixu fandím a mám rád jejich tvorbu, ale něco tak debilního jsem dlouho neviděl. Herci + scénař = tragédie! Abych došel až k poslednímu dílu jsem už musel přetáčet. Dávám jen 1* za audio-vizuál, protože Netflix s Dolby Vision a OLED TV představuje opravdu krásný obraz ostrova. Edit: Ještě pochvala za českou lokalizaci audia, ale u druhého dílu jsem musel přepnout na Eng + Cz titulky, protože dabing mi zde fakt neseděl. ()

Reklama

Monisek 

všechny recenze uživatele

Podle popisku mělo jít o supr seriál. První dvě epizody ještě jakš takš, i když ty dialogy by i dítě vymyslelo lepší... Od třetího dílu to šlo do kytek. Jako nápad super, ale kdyby se to všechno odehrávalo jen na ostrově a účastníci tak postupně přicházeli na to, co se vlastně děje, bylo by to 1000x lepší. A závěrečné odhalení úplně zbytečné.. Chjo. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvé dve epizódy ešte ako tak ušli, bohužial akonáhle sa v E04 objavili Bonnie & Clyde išlo to s logikou deja a správaním sa postáv do (mega)sračiek. Netflixovský průser - Bosworthová & Martinezová v hlavných úlohách a zároveň producentmi... holky, za tie prachy ste si radšej mali nechať otvoriť nechtový salón a security kamera na hajzli v ňom by bola zábavnejšia! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The I-Land je rozhodne seriál, ktorý premárnil svoj potenciál. Netflix chcel zrejme čím skôr pridať do svojho programu nový seriál s novou myšlienkou, čo sa mu podarilo. Bohužiaľ však tvorcovia pomerne dobrý nápad nedokázali zúročiť, príliš skoro sa odhalila pravda o tom kto stroskotanci z ostrova sú a flashbacky do ich minulosti mohli prichádzať pozvoľnejšie a napätie sa mohlo stupňovať aj úplne inak, ako tomu nakoniec bolo. Obrovská škoda pretože I-Land mohol dopadnúť podstatne lepšie a mohol sa stať veľmi príjemným prekvapením.Nestalo sa. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno