Reklama

Reklama

Námořníci na ženění?

  • Česko Měli by se námořníci ženit? (více)

Obsahy(1)

Cyril (Clyde Cook) vždycky chtěl vidět svět. Stal se proto námořníkem… a strávil čtyři roky služby zavřený v ponorce. Díky seznamovacímu inzerátu potká po svém propuštění do civilu anděla (Fay Holderness)… který má dvě děti a musí svému bývalému manželovi - wrestlerovi (Noah Young) platit vysoké výživné. (dopitak)

Recenze (7)

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume Four (1925-1936). Poněkud nezvyklá situace, chlap zápasí a v zimě tak nemá možnost výdělku, takže ho jeho rozvedená čarodejnice musí zaopatřovat. Proto hledá kořena, který by neměl hluboko do kapsy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pojistili ho proti neštěstí, ohni a pilousovi obilnému." Vzít si naslepo vdovu po živém wrestlerovi a strávit pak svatební noc v posteli s jejím bývalým manželem, tak se rychle nechám pojistit, aby z mé smrti něco měla. Asi jako Cyril, který mě bavil svou ohebností při zápase a zejména při ekvilibristice na traverzách. Jinak je to o něco míň groteskně praštěné, než by to mohlo být. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vcelku trapná a ničím zajímavá groteska, ve které část filmu muž tak různě prochází rodinou, do které se přiženil (žena má chlapce a dívku, bydlí se svým exmanželem a otcem dětí, který našeho hrdinu pěkně tyranizuje) a musí splácet bývalému muži své ženy alimenty na děti. Druhou část je pojištěn pro případ úmrtí, je vyšetřen doktorem (Oliver Hardy) a pak čelí ataku exmanžela, který ho chce sprovodit ze světa. Pak odletí v balónu a je konec. Kromě pár kaskadérských scén nestojí poměrně dlouhá groteska za vidění. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

V první polovině je sice několik fajn gagů, u kterých jsem se zasmál, jinak jsou ale Námořníci na ženění poměrně nezajímavou a snadno zapomenutelnou groteskou, která sice má co nabídnout, ale vůbec to nenabízí. Naštěstí to ale docela uteče a rozhodně nejde o nic urážejícího, prostě fajn průměr. 60%. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Groteska možná není tak humorná, jak by být mohla, za to je pozoruhodná hned z několika důvodů. Za prvé sledujeme dobré frky v podobě hrátek s obrazem. Bývalý manžel zvedne do vzduchu toho současného a svlíkne ho na jedenkrát z kalhot. Nebo Cyrila drží za nohy a točí s ním okolo. Ještě dřív se mi líbilo, když se dva chlapíci oblékli do dvou kabátů ve vlaku. Ale vůbec nejvíc práce si filmaři dali s padáním a ježděním na traverzách, což vypadalo efektně. Zvláště, když padal z jedné na druhou. ()

Reklama

Reklama