Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastávajúci otec sa dozvie, že pochádza zo šestorčiat, a vydá sa na odvážnu cestu za svojou stratenou rodinou. Úlohy všetkých šiestich súrodencov sa ujme Marlon Wayans. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane si cením, že M. Wayans sa snaží zvládnuť až sedem rolí naraz. Na druhej strane však mu vyčítam, že ten scenár je dosť povrchný a samotný potenciál jednotlivých postáv nie je dostatočne využitý. M. Wayans sa snaží napodobniť E. Murphyho, ale zjavne mu to nejde podľa predstáv. „Komédia“ takmer bez zábavnejšej scény. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Marlon Wayans bol skoro po celý čas na obrazkovke, keďže tu hral 7 postáv a musím sa priznať, že som si to všimol až pri záverečných titulkoch :D Tomu hercovi proste vynikajúco išla každá postava, a tak ani nebolo jasné, že všetko hral on. Film sa nesie v duchu bláznivých komédií a myslím, že mu to vyšlo. Veď čo sa môže stať pri hľadaní svojich príbuzných? Naozaj hocičo. 8/10 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Odkaz na Zamilovaného profesora je zjevnej. Marlon Wayans si tu střihne sedm rolí a do setkání se ségrou ve vězení mu to docela i jde. Pak už to osciluje mezi trapností a komedií. Pořád jsem ale neměl problém to dokoukat. Spíš mě ale udivuje, že herec, který si před mnoha lety střihl více než luxusní roli v Rekviemu za sen se zasekl u komedií a parodií, které jsou sice relativně fajn, ale vracet se k nim rozhodně nikdy nebudu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Marlon Wayans je pošuk, to je každému jasné, no mňa tie jeho ksichty neskutočne bavia. Strelený humor, plný bizarností, ktorý dokáže rozosmiať. V tomto prípade sa mi tu ale zdal trochu málo strelený, aby som dal niečo viac ako len priemer. Chcelo to niečo viac šokujúcejšie, napríklad v Pidihajzlíkovi bolo podobných scén plno. Na druhú stranu je sympatické, že sa tu snažil trocha moralizovať, aj keď to bolo miestami dosť lacné. Priemer, príjemné pohodové pozeranie s dobou trvanlivosti pol dňa. 60/100 ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevtipné, nudné, nezajímavé a bez nápadu. K tomu všemu ještě vyloženě protivné charaktery jednotlivých sourozenců a neustálé nepřirozené pitvoření se. Marlon Wayans není Jim Carrey, aby utáhl film svou "obličejovou komikou", která v maskách působí spíš dojmem mentálního postižení. A není ani Eddie Murphy, s jehož legendárním Zamilovaným profesorem jsou Šesterčata srovnávána pravě kvůli počtu rolí, které si ústřední herec vzal pod maskami na svá bedra. Zamilovanému profesorovi (a to ani jeho slabšímu pokračování) či Norbitovi nesahá film ani po kotníky. O to smutnější je, že má aktuálně vyšší hodnocení než všechny jmenované filmy, což lze snad vysvětlit řádově daleko menším počtem hodnocení. Film jsem měl problém dokoukat a zhruba po polovině stopáže jsem se uchýlil ke znuděnému přeskakování scén a upřímně jsem byl rád, když se objevily závěrečné titulky. 20% za snahu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Atlantě v Georgii. (SONY_)

Reklama

Reklama