Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (71)

Darneth 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem upřímně šťastná, že se K. Kennedy nebude na druhý řadě a i jiných projektech již podílet. Teď už jen počkat, až jí dojede smlouva v roce 2024 a konečně bude svět zase v pořádku. Zakončení první řady Obiho je tedy nadějeplné a vesměs takové, jaké si člověk přál. Byl to vážně průlet mezi asteroidy se zapnutým hyperpohonem a bez připásání, poslední díl ale stojí fakt za to. Finále mě opravdu dojalo a zas mi bylo 12. May the force be with us. Mimochodem...škoda, že jako se hodnotí Kenobi, se nehodnotí zmrvené universum Zaklínače. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Aby dal Obivan povstalcom šancu na prežitie rozhodne sa raz a navždy rozhodnúť súboj medzi ním a Anakinom. Do toho ešte musí zachrániť aj Luca pred podvedenou hlavnou inkvizítorkou. Prevedenie: Normálne mi je ľúto, že to končí, vážne som si seriál obľúbil a nie iba pre to že pojednáva o jednej z najlepších postáv univerza ale aj pre jeho dynamiku a príbeh. Škoda, že toho bolo tak málo. 93% ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak poslední díl za mnou a spoilerů plné hodnocení přede mnou. Co se týká finální konfrontace Vader s Obi Wanem, tak to bylo samozřejmě absolutně luxusní, a stále se dokazuje, že i když má Vader high ground, stejně mu je to k ničemu. Obi Wan byl samozřejmě trochu over powered, ale co už. BItva skončila, jak se dalo předpokládat, i vykoupení Revy bylo očekávané. Rád bych napáli pět hvězd, ale jedna obraovská díra v logice mi to neumožňuje...Ben opouští planetu boje s Vaderem, někde v okolí musí vyčkávat Vaderův křižník (i proto, že jednomístné stíhačky nemají dlouhý dolet) ... a musejí vidět, jak Ben odlétá a nic s tím neudělají. :-D Závěr byl trochu natahován. Co se týká dvou největších překvapení, čili dvou cameí, tak že se objeví Qui Gon jsem čekal už na začátku dílu, nebo při Benově zasypání, ale moc jsem tomu nevěřil, protože Liam Neeson nikde nic nenaznačil...to se jim podařilo ututlat hravurně. No a císař byl celkem jistý. Tak 80 procent. Už jsem skoro čekal, že Reva pohřbí svůj lightsaber do písku Tattoinu...to už by jich tam byla za chvíli pěkná řádka. :-D Tak tedy "Hello there!" ()

kristianzen odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TO JE TAK TRAPNÝ!!!! Roky se díváme na Hvězdné Války, na "vesmír", který je vystaven na určitých pravidlech, které dobře známe. Najednou jsou zcela pravidělně porušovány. Dart Vader se svou obří lodí se šine vesmírem a nemůže dohnat ani menší loď s ObiWanem a uprchlíky. Může se za ní ale šinout a střílet aniž by se trefil. Nemá totiž ani žádnou raketu nic. A nemá na palubě !!!! ani jeden TIE Fighter !!!!, který by je rozstřílel či žádnou jinou loď, který by pronásledovala posádku!! A to ani když se ObiWan oddělí. Hlavně že uprchlická pidi loď má v sobě ještě jednu loď pro Obiwana, ale MEGA loď Dart Vadera nic. To je takové zneuctění StarWars vesmíru :D :( Bleh. A jak je to nudně natočené, hrůza, ti tvůrci snad Star Wars ani neviděli.. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad jediný koukatelný díl z celé série... Ovšem i tak to drhne až skřípe... Fan service tlačen na pilu, motivace a vykoupení Revy je až absurdní... Souboj Anakin(Vader) vs. Obi-Wan je nasnímán katastrofálně (buď detail obličeje nebo z dálky). Suma sumárum, celý seriál ve výsledku těžce zklamal, vlastně nic zásadního nepřinesl a Obi-Wana bych nechal pořádně prospat... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jeden z droidů, které můžeme vidět v pozadí na planetě Tatooine, je modelová řada R5. Můžeme ho poznat podle typické hranaté „hlavy“, která příliš nekoresponduje se zbytkem těla. Tato řada byla navržena a zkonstruována tak, aby se dosáhlo co nejmenších nákladů a astromecha si tak mohlo dovolit více lidí na svých lodích. Byly poruchovější, mnohonásobně levnější než R2 řada, a nedosahovaly ani takové samostatnosti jako R2 jednotky. (Veskoslav)
  • Obiwanův (Ewan McGregor) počáteční postoj se světelným mečem vychází z bojové stylu Formy III, známého též jako Soresu. Původně byl tento styl vyvinut kvůli rozšíření blasterových zbraní, časem se ale vyvinul a byl považován jako „konečný výraz“ neagresivní filozofie řádu Jedi. Dalšími rytíři Jedi, kteří tuto bojovou formu preferovali, byli například Luminara Unduli, Depa Billaba nebo Kanan Jarrus. (Veskoslav)

Reklama

Reklama