foto

Simone Kessell

  • nar. 1975
    Nový Zéland

Biografie

Simone Kessell (nar. 1975) je známa novozélandská herečka. Televíznu kariéru začala v roku 1996, kedy dostala hlavnú úlohu v televíznom seriáli MCLEOD'S DAUGHTERS a objavila sa v desiatkach televíznych relácií. Predtým si zahrala v niekoľkých TV filmoch o Herkulesovi a v seriáloch HEARTBREAK HIGH (1994), WATER RATS (1996), XENA: WARRIOR PRINCESS a HERCULES: THE LEGENDARY JOURNEYS (1995). Jej filmový debut bol v austrálskej sci-fi dráme AIRTIGHT (1999). Medzi jej najznámejšie snímky patria THE INFORMERS (2008), FROST/NIXON (2008) a TV séria TERRA NOVA (2011). Simone je vydatá za slávneho austrálskeho režiséra Gregora Jordana. Žijú v Los Angeles a v januári 2005 sa im narodil syn Jack.

Herecká filmografie

Filmy

2017 1%
2:22
2015 Milenci v čase
2011 Hořící muž
Panika na Rock Island (TV film)
2008 Duel Frost/Nixon
Informátoři
2005 Sum of Existence
2003 Liquid Bridge
2001 Hard Knox (TV film)
Rozstřel
1999 Airtight (TV film)
1996 McLeodovy dcery (TV film)
Návrat na ostrov pokladů (TV film)
1994 Hercules a Amazonky (TV film)
Hercules v podsvětí (TV film)
Herkules a ohnivý kruh (TV film)

TV seriály

2019 Of Kings and Prophets (TV seriál)
No King Is Saved (E09)
Broken Teeth of the Ungodly (E08)
Train My Hands for War (E07)
další epizody (9)
2018 Pine Gap (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
The Crossing (TV seriál)
These Are the Names (E11)
The Androcles Option (E10)
Hope Smiles from the Threshold (E09)
další epizody (8)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (12)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Nový den ve starém městě (S02E01)
Ostré jako břitva (TV seriál)
A Nice Little Earner (S02E07)
Stranded (S02E06)
A Tale of Two Hitmen (S02E05)
další epizody (7)
Ďáblův sluha (TV seriál)
No Reaper Left Behind (S02E09)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jones (S02E18)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vrah z hrobu (S04E01)
2002 Mataku (TV seriál)
White Collar Blue (TV seriál)
2000 Farscape (TV seriál)
Dream a Little Dream (S02E08)
1999 Greenstone (TV seriál)
Pán šelem (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
The Violent Earth (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Zde přichází... Miss Amphipolis (S02E11)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1992 Homeward Bound (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace