Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

honajz 

všechny recenze uživatele

MOŽNÉ SPOILERY Mno, kdyby to skončilo fakt jako obchod s orgány, byl bych spokojenější, fakt. Tenhleten rádoby double twist není nakonec vlastně ani twistem, ale tím, co vlastně pořád se chce, abychom si jako diváci mysleli, a ono to tak kupodivu je, takže sorry, žádné překvapení. A vlastně mi to zhatilo do té doby docela příjemný dojem jakési konspirace, která by se mi fakt líbila stokrát víc, než nakonec tohle - přišlo mi to až moc jednoduché se vylhání. Ale jinak je to atmosférický film, který šlape, jak má, vzbuzuje napětí, postupuje logicky... Ono v těchto případech ale není moc kam jít - buď někomu hrabe, nebo ne. Proto by se mi líbilo téma konspirace, jež by to celé alespoň trochu vykolejilo. Vážně, kdyby to skončilo záchranou a útěkem, dám filmu pět hvězd bez mrknutí oka, takhle jen za fakt velmi dobrou filmařinu, lokace a kameru pouhé tři, protože tenhle jednoduchý konec mě naštval. (A btw - nedává to v jednu chvíli smysl, protože jak mohl vědět, že má jet do dolních pater?) (Jo, a dost mě sraly náznaky stylu balónky Brzy se uzdrav, tajemný pes, televizní film, inzerát v časopise - což dodávalo příběhu jistou mystičnost, ale zpětně působí samoúčelně.) ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pro snouflejks co si libují v tom být ofended upozorňuji, že komentář asi obsahuje spoilery. Nebo možná ne. Možná jsem si je jen vymyslel v hlavě a ve skutečnosti jsem napsal něco úplně jiného. Paranoia, jeden nikdy neví. Takže nečtěte. Ale co kdyby tu bylo možné nalézt návod na záchranu vašeho života? Nebo alespoň na Záhorskou růži? No, dost už těch nesmyslů. Prakticky všechno co si myslím o filmu už sepsal honajz, mě to jen naštvalo o hodný kus víc. Celou dobu jsem si říkal "jestli to skončí takhle, tak se naštvu," a ono to přesně tak skončilo. Nemůžu se konečně zbavit dojmu, že novodobá ideologie (natož Netflix) nemůže ukázat otce, nota bene ještě bílého, jako zachránce a ochránce rodiny, a tento požadavek diktoval onen "překvapivý" zvrat ve zvratu. Zasloužené dva body. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Stokrát viděná, překonstruovaná jakože hra na to jestli protagonistovi jebe, nebo všichni okolo jebou s ním.. Worthington i Rabe jsou herecky naprosto zoufalí, scénář nenabízí žádnou přidanou hodnotu... Takže to divák vydrží až do konce zase jen ze zvědavosti jak že se to ve finále rozlouskne... No, a ono se to rozlouskne pěkně debilně, takže za mě dost provar.. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten typ filmů na Španělský způsob. Contratiempo, La Cara Oculta. Krásný mindfuck na konci. Audio filmu byť podkreslovalo šílenství jedné choré mysli, ale místy znepříjemňovalo zážitek. Nicméně poutavý psychothriller za použití Kavkovské absudrity při práci s byrokracií - tentokrát z prostředí nemocnice. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Sam Worthington nie je Al Pacino, ale tu ho bezpochyby vidíme v najlepšej roli, neviem odhadnúť či ešte má nejaké rezervy... Jednoduchý príbeh pozvoľna plynie, no po nejakých 30 minútach začína pekná adrenalínová jazda, v jednej z najlepších scén úplne doslova! Vedel som presne trafiť záver ( manželka nie! Ha!- ha!). Čo presne sa stalo a kde zmizli manželka s dcérou odhalí kratučký záber v závere, treba dávať pozor. Kto odbehne na záchod má smolu...Netflix opäť zabodoval. 80%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se ve Winnipegu v provincii Manitoba v Kanadě. (Rominator)
  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)
  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)

Reklama

Reklama