Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Figu 

všechny recenze uživatele

Docela dost přeceněnej film! Všechno je okatý a předvídatelný od začátku a je jasný jak to dopadne. To další kličkování v příběhu a nabalování kaše kolem něj je navíc a trochu zbytečný... Nebudu nic prozrazovat, každej kdo do toho půjde uvidí sám. Jen napíšu, je to hodně podobný kvalitním thrillerům plných zvratů, z konce minulýho století, kterých je už šíleně moc. Navíc ta hudba ve filmu je neposlouchatelná! Každopádně Sam Worthington, na to jaký je kopejtko, hódně dobrej hereckej výkon. A dobrý je za tři. 55% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Povedená paranoia. Napínavá až do samého závěru, herecky primárně ve vedlejších rolích dobře odvedená práce, velice uvěřitelná atmosféra a sice tak nějak od poloviny se dá tušit možná alternativa šokující pointy, stejně se tam divák dostane chytře vystavěným příběhem s napínavými momenty, bez zbytečných oslích můstků a berliček. Worthington žřejmě na hranici svých hereckých možností předvádí z 90 procent úctyhodný výkon. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Zase jedno z těch hloupých cliché, kde se po celou stopáž podsouvá, jak jsou všichni blbí, zlí s kujou pikle. Spoiler: Od čtvrtiny je jasný, že je týpek magor a rodina už nějakou dobu není. A nic k tomu, že by se zcvoknul, nevedlo. Nuda. Po technické stránce ok a je fajn, že využívají Worthblabla alespoň někde. 2* a.k.a 35% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Páni. Tak nevím jak vám, ale mně byla zápletka jasná vod samýho začátku, konkrétně vod třináctý minuty, stačí mít nakoukáno něco thrillerů a je to jasný jak facka. To ale nic nemění na tom, že jsem si přesto (a nebo právě proto) tenhle další povedenej Netflixův kousek perfektně užil. Scénárista se mě sice několikrát pokusil znejistit, chtěl abych zaváhal, ale já ne, byl jsem ve svým přesvědčení pevnej jako skála. A měl jsem recht. Relaxační béčko jedna báseň, po šichtě před další šichtou ideální materiál na proprání mozku. Vynikající je i herecký obsazení, člověk kolikrát čumí kolik dobrejch výraznejch herců je trestuhodně neznámejch, zatímco spousta bezduchejch kvazihereckejch primadon je showbizem uměle vyhoněná mezi hollywoodskou celebritní smetánku. Asi největší dojem na mě udělala strašidelně uhrančivá černá cvokařka ve vedlejší roli. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Netfilck má sice tunu natočenejch filmů, ale jen zlomek z toho je doopravdy koukatelnejch.Dává ovšem šanci i známejm tvůrcům, dalo by se říct i menším režisérskejm hvězdám,a ty si můžou natočit cokoliv co chtěj, protože v tý záplavě filmů(a je jich opravdu hodně)se to při chladnym přijetí ztratí.A světe div se, někdy se to vyšplhá na čsfd i dost vysoko v hodnocení.Dokonce i do červenejch čísel.Brad Anderson je dost rozporuplná postava na režisérský sesli,ale povětšinou má filmy hodnocený dobře.Že je ovšem jeho poslední snímek obří čůrákovina, která má ve vaší hlavě zápletku rozmotanou dřív, než ten film začne, že do toho šmidlá debilmí ukńouraná hudba,a že herci hrajou jeden hůř než druhej ,je všem tady jedno.Že to bude hovadina sem věděl jen zazněly první tóny soundtracku.Začínám mít z tý kravský znělky Netfilcku husí kůži.10%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)
  • Natáčelo se ve Winnipegu v provincii Manitoba v Kanadě. (Rominator)
  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)

Reklama

Reklama