Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Slavnou autorku hororů přiláká k návratu její rodné město, kde zjistí, že zlý duch, který ji trápí ve snech, teď dělá pořádnou spoušť ve skutečném světě. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (78)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tak francúzska netflix tvorba prekvapila a ponúkla ozaj dobrú osem dielnú sériu. Seriál bol dostatočne temný a hororový. A trochu aj pripomínal hru Alan Wake. Ale tá 5 epizoda bola dosť odveci, opäť sranda z katolíkov, farár si zapáli v spovednici alebo odseknuta hlava Krista bola úplne cez čiaru. Posledná epizóda ma presne názov dňa ktorý som to dopozeral, žeby náhoda ? Sklamalo finále ale o trochu lepšie ako The Haunting of Hill House. 3,5* ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete nudný 1.díl a pak překonáte divné další 2 díly, tak budete odměněni zajímavým creepy-filozofickým dějem. No opravdu je to k zamyšlení a opravdu se mi chvílemi ježili vlasy i chlupy po těle a to nejsem žádné vořezávátko. Emma si nevybrala dobrou cestu zato nejjednodušší a to se ukáže býti velmi špatným rozhodnutím. Tak se s tím rozhodne něco udělat...Kupodivu mě to fuckt bavilo (tedy kromě již zmiňovaných 3 dílů) a zajímalo by mě jestli bude něco dál. Já bych do toho šla...Za mě bubusmutných 85% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Žádnej meganátěr to teda rozhodně není, full house bych tomu nedal ani za černýho kocoura. Pár desítek ultra scary momentů a sexy čarodějnickejch scén (porod, hrob, křížová cesta aj.) to sice má, jasně, a příběh taky není úplně k zahození, ale není to nic novýho pod úplňkem (přece nenapíšu pod sluncem žejo). Navíc nemůžu dát maximální rank něčemu, kde se v těch nejnevhodnějších momentech dlouho zbytečně kecá o hovadinách (skoro dycky v autě), a kde se tvůrci rozhodli, že občas zabijou solidní spooky atmosféru totálně nevhodnýma komediálníma vsuvkama v doprovodu hudby jak z růžovýho pantera. Šlo to celý mnohem líp. Sem zvědavej na reparát. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkně nablýskaný seriál o mladé spisovatelce. Trochu to připomíná 80 sátková klišé jako třeba hrátky se satanismem, motiv stěhování příšery do různých těl, hrdiny vyrovnávající se s traumaty minulosti. Moc se mi nedařilo sžít s hrdiny. Nablýskaných scén je zde spousta . Jsou samy o sobě často působivé, ale neskládají dohromady žádný souvislý celek. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Děsivý že se bojím i napsat komentář že mě ta potvora přijde navštívit, strach na každém kroku, příběh temny že sám na záchod nepůjdu, herci skvělý až překvapivě. Nápad na horor dělo, doufám že mají v plánu to ještě prodloužit víc protože vidět ty její oči a mám strach zavřít ty svoje. Po delší době opět hodně kvalitní seriál. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Na konci epizody hraje píseň „Hey“ od Pixies. (Duoscop)

Reklama

Reklama