Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

Kryton 

všechny recenze uživatele

KULT , KULT , KULT! Když jsem byl malý tak mě poprvé tato série uhranula. Akce, sranda, roboti a to vše celé během hodiny. Neznal jsem lepší prožití času. "Žral" jsem jim to i s navijákem. Scénař není buhvíjaký , pořád někdo někam utíká , padá anebo se mlatí. To je učel! Akce střídá akci a do toho roboti! I dnes mi to přijde zábavné a děkuji , že takové filmy jsou. V temných časech to zažene chmůry. Tady si už dělali srandu i z Amíku tím , že hlavní záporák je na vlas podobný Clitnu Eastwoodovi a to jeste ma prezdívku Ošklivý Harry , při jeho prichodu zní téma z pro pár dolarů navíc ( pokud se pletu , pošlete na mou adresu robota) a ještě cituje Drsného Harryho. KULT, KULT, KULT! ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ke dvojce mě už bohužel neváže žádná nostalogie, jelikož jsem ji viděl mnohem později. Coby druhý díl samozřejmě servíruje všechno v daleko větším množství. Bohužel i to špatné. Mohla to být klidně jen přehlídka geniálních kaskadérských kousků, jak to vypadá na začátku (absolutně neodolatelných prvních patnáct minut), ale tvůrci se ke své škodě pokusili zase vypotit nějaký příběh. Takže potom následuje nuda a nuda, občas narušená nějakým infantilním úletem. Za pozornost pak stojí ještě finále, ale jednička je prostě lepší. Těm, kdo na podobných zhovadilostech nevyrůstali, bych rád vzkázal: Ruce pryč, pro smilování boží!!! Ostatní to skousnou :-) ()

Reklama

crha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je fakt ULTRA!! Ať čekáte cokoliv, tak tohle stejně nepoberete. Spousta kaskadérských kousků, honiček, skoků, pádů, robotů a trapných vtipů. Když přidáme fakt, že rákosky neumí vůbec hrát a tak strašně přehrávají, máme tu béčko non plus ultra a já pod 4* prostě nejdu, ačkoliv mě k této sérii neváže žádná nostalgie. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování prvního dílu ,trojici opět honí někdo kdo chce dostat diamanty a používá k tomu roboty (velic mě to připomíná hlavně na konci při bitvě robotů Transformers) Hatung a Kodyžak jsou manželé i když Kody řekne místo ano při svatbě né. Do toho je tu jakási šílená FBI kam přijde ozve pípo pípo pípo. Prostě blbina na entou ,ale pěkná. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí když dojde na hodnocení série Bláznivá mise neprávem posílá hvězdičky prvnímu dílu a přitom viděli tenhle. Tyhle dva díly si totiž prosím není radno plést. TENHLE je plný robotů, soubojů, honiček a hlavně se zde vyskytuje skvělý dabing. Pro mě již od dětství jízda, kterou znám dokonale nazpaměť. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama