Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Své zatím nejdůležitější krasobruslařské vystoupení nezvládla a bojuje s problémy v rodině i osobními démony. Restartovat kariéru nebude snadné. (Netflix)

Recenze (38)

Klara 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela to šlo. Na krasobruslení se kouká vždycky dobře. Příběh průměrný, ale nějak mě to dokázalo vtáhnout a celou sérii jsem zkoukla za dva dny. Musím říct, že mě trošku mrzí, že Netflix seriál zrušil po první sérii, podle mě existuje mnohem více mnohem horších seriálů, ktteré mají více sérií... ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tématika ledu. Sice to místy byla absolutní kopie Ledového ostří, těžko bych spočítala, kdo kolikrát skončil (připomíná mi to moje dohady s kámošem), hlavní hrdina mě srala a Willow Shields je stále neustále ošklivá, ale přesto měl seriál zajímavé kouzlo a sjela jsem ho na posezení. Oceňuji poměrně temnou tematiku a dost palčivé otázky. Z postav si mě nejvíc získala ruská trenérka a mladá číňanka. Srandovní byla také dvojčata. Jen ten dabing by mohl být trochu lepší, ty hlasy zněly skoro všechny stejně, k Mitchovi se výběr vyloženě nehodil. Prý další série nebude, což mě teda pěkně mrzí. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako krasokorčuľovanie môžem okakať. Šport, v ktorom ženy vážia 20 kíl a ešte sa tam aj známkuje subjektívne. Všetci si tam navzájom konkurujú ako by šlo o život a šesťdesiatroční tréneri šukajú dievčatá, čo možno ani nemajú krámy. A Kayu Scodelario môžem okakať ešte viac. To ju fakt má niekto za peknú? Tak to je zúfalstvo. ()

Moly 

všechny recenze uživatele

Z toho, jak se drtivá většina postav snaží ze všech sil si podělat život, mě bolí žaludek. Devastující podívaná. Pitomé je, že nejen kvůli silnému námětu. Ten všudypřítomný patos a otravná doslovnost tomu nesluší, nadstavbové vedlejší linky jsou v podstatě zbytečné, osekat stopáž alespoň o dvě hodiny by celek potřeboval jako sůl. Je opravdu škoda, že seriál o umění je natočený mechanicky, bez citu pro náznak, empatii. Když nic jiného, je ale vtipné o Spinning Out přemýšlet jako o fanfikci o Tesse Virtue a Scottu Moirovi. Přičemž shlédnutí jakéhokoliv jejich vystoupení je lepší využití času nežli věnování se tomuto nedodělku. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poctivě sledováno do čtvrtého dílu. Pak jsem už většinou jela stylem - dál dál dál. Témata zajímavá, to bezesporu. Bohužel mi nesedlo prostředí a už vůbec ne postavy, které mi nebyly sympatické a nějak jsem se nedonutila někomu fandit. To beru jako hlavní kámen úrazu pro to, aby mě to trochu víc bavilo. Je to zbytečně roztahané, spousta věcí se tam opakuje pořád dokola. Je to těžce předvídatelné (až na jeden moment - ale těžko říct, zda by mě to netrklo, kdybych se dívala i na druhou polovinu poctivě), ale i tak jsem to chtěla "dokoukat". Jestli bude další řada, tak ji oželím. 2,5* ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama