Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Své zatím nejdůležitější krasobruslařské vystoupení nezvládla a bojuje s problémy v rodině i osobními démony. Restartovat kariéru nebude snadné. (Netflix)

Recenze (38)

Klara 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela to šlo. Na krasobruslení se kouká vždycky dobře. Příběh průměrný, ale nějak mě to dokázalo vtáhnout a celou sérii jsem zkoukla za dva dny. Musím říct, že mě trošku mrzí, že Netflix seriál zrušil po první sérii, podle mě existuje mnohem více mnohem horších seriálů, ktteré mají více sérií... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád podobné športové filmy či seriály. V tomto prípade mi to však prišlo ako niečo až príliš vekovo vyhranené. A tiež sa tu pomerne často plakalo nad rasizmom. A tak stále dokola a po troch častiach ma to už začalo nudiť. Ale záver bol celkom fajn. Nedokážem si ale predstaviť, že by som sa dal nahovoriť na druhú sériu ak bude. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

takové další malé netflixovské guilty pleasure.I přes to,že tu není skoro žádná opravdu sympatická postava,většina se tu trumfuje kdo co víc posere a hlavní hrdinka je (i přes svou nemoc) sebestředná kráva,tak se na to těch deset dílů celkem hezky kouká a to natolik,že mě zajímalo co se stane a teď je mi dokonce trochu líto,že nebude druhá řada...70% ()

k212 

všechny recenze uživatele

V prvním plánu to vypadá jak klasická přímočará sportovní akce, jenže není. Spinning out je o problematických vztazích nejen v rodinách a zvláště o tom, jak moc je složité žít s psychickým onemocněním, jak moc to zasahuje a poznamenává rodinné a partnerské vztahy, jak se všichni zúčastnění hezky točí ve víru proher, nedorozumění a občasných malých vítězstvích. Taky je to o tom, jak ve sportovním prostředí není zvykem tyto věci akcentovat, ale to jen na okraj. Přišlo mi fajn, že většina hlavních hrdinů jde docela proti stereotypům, navíc jsou na hraně diváckých sympatií, vedle toho se tu samozřejmě divák setká s těmi klasickými fláky z krasobruslařského světa. Za mě náladová a trošku náročnější jednohubka, která končí v pravou chvíli! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že Netflix připravuje sportovní seriál, tak jsem věděl, že se na něj dřív nebo později podívám. Tak nějak jsem čekal, že to bude další z řady sportovních počinů, který správně nadávkuje všechna ta klišé a bude dobře bavit, i když nepřinese nic objevného. Ale pletl jsem se, začal jsem kvůli sportu, ale zůstal kvůli tomu okolo. Krasobruslení není zrovna můj sport, ale myslím, že ho zvládli ukázat skvěle a zajímavě. Slabší to bylo s lyžováním, ale o to tam vlastně nešlo a spíš se o něm jen mluvilo. Sportovní linka byla vlastně vcelku předvídatelná, ale ani to nevadí, protože je to vynahrazeno dostatečně zajímavým příběhem postav. Postavy jako Kat a Carol jsem ještě asi jinde neviděl. Já toho moc o bipolární poruše nevím, takže nedokážu říct, jak moc dobře je to tady zobrazeno. Ale díky tomu mi to rozhodně dalo víc než jsem čekal. Problémy s duševním zdravím jsou určitě něco, co si zaslouží větší pozornost. A jako bonus mě bavilo se sledovat Kayu Scodelario, která si po Effy ze Skins připisuje další zajímavou postavu. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama