Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Caitlin Custer), mladá žena hledající práci, si všimne nabídky v místním pohřebním ústavu. Kontaktuje tedy jeho správce s příznačným jménem pana Montgomeryho Darka (Clancy Brown) a stává se jeho novou asistentkou. Při společné prohlídce márnicí vypráví pan Dark několik děsivých příběhů z temné historie města Raven's End a těch, kteří v něm zemřeli. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (92)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora byl poslední hororový počin ve formátu antologie, který jsem viděl. A byl jsem pořádně zklamaný. Nebylo to podle mého gusta. Kdežto tady....tady jsem od prvních pár minut vnímal, že jsem s tvůrci naladěn na stejnou notu. Je to chytré, potměšile rozverné, nebere se to vážně, ale zároveň je to pořád hororovité. Zprvu spíš fantaskním způsobem, ale ve třetím příběhu se dost přitvrdí. Forma jakou jsou příběhy prezentovány, postava Darka i Sam....bavilo mě to. Dokonce i ten twist byl vcelku povedený. Když nebudete čekat temný horor a la Flanagan, nejspíš zklamaní nebudete. Za první půli 4* čisté, za druhou poctivé 3*, celkem pak lepší 3*. PS: Že jde o dvojitý Spindellův debut, by mě ani chvilku nenapadlo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„SVĚT NENÍ STVOŘEN Z ATOMŮ. JE STVOŘEN Z PŘÍBĚHŮ....“ /// Hororový příběhy vložený do hororovýho příběhu. Hezky vyprávěný, sympaticky obsazený, esteticky ztvárněný, ladně ozvučený… vážně se mi to líbí! Bez nějakýho tlačení na pilu, bez zbytečných předeher… příběhy s ponaučením, že každej špatnej skutek je po zásluze… no dyť víte. Něco baví víc, něco míň, něco zase hodně – hezká skládačka s dobrým vypravěčem (což Clancy Brown rozhodně je). Možná to všechno kolem těch příběhů je dělaný až moc na efekt… ovšem, když se to umí, tak je to v pořádku! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju tu o Zoubkový víle. 2.) Mám knihovnu plnou svejch příběhů. 3.) Thx za titule „zandera“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Upečené deti v rúre mám rada aj ja. Hlavne s cesnakom a na rasci. Niekoľko navzájom nesúvisiacich príbehov, niektoré úplne debilné (ale poslucháčka to aj povedala, a rozprávač uznal, čo vlastne bolo tým pádom ok). Pre mňa nebol strašidelný nijaký, ale myslím, že čo sa hororových prvkov týka, tak gradovali. Trochu stupídne a nadnesené, ale no a čo? Ale koniec ma celkom prekvapil. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Diabol sa skrýva v detailoch.“ Hororové poviedkové filmy nemám príliš v láske, ale zas ak aj nejaký príbeh človeka nebaví, spravidla nasledujúci to napraví, čiže je veľká šanca, že sa vám to ako celok bude páčiť a neskončí to fiaskom. Sympatickým bonusom je tu miláčik Clancy Brown, ktorý jednotlivé príbehy prepája. Nie je to žiadne veľdielo, ale v rámci žánru príjemný a pohodový štandard. Svoje robí pochopiteľne i prostredie márnice resp. pohrebného ústavu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pro mě možná nejlepší povídková žánrovka, jakou jsem kdy viděl. Příběhy jsou seřazené od nejkratšího po nejdelší a všechny mají něco do sebe. Vedle dostatku krve a dalších chuťovek upoutá stylizace, která si ničím nezadá s Burtonem a pozitivem je i všudypřítomný humorný nádech. Herecky překvapivě na vysoké úrovni a Clancy coby vedoucí pohřebního ústavu byl famózní. Spindell svoje kraťasy přetavil do parádního celku a nezbývá než se těšit na to, s čím přijde příště. Pokud se to ponese ve stejném duchu, budu spokojen. 90% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama