foto

Tom Woodruff Jr.

  • nar. 1959
    Williamsport, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Severed Road
2012 Astronaut: Cesta domů
2011 Beautiful Wave
Ošetřovatel
2009 Starý páky
Upírův pomocník
Útěk na Horu čarodějnic
2007 Vetřelci vs. Predátor 2
2005 Elektra
2004 Vetřelec vs. Predátor
2003 Looney Tunes: Zpět v akci
2001 Evoluce
2000 Muž bez stínu
Smlouva s ďáblem
1997 Vetřelec: Vzkříšení
1996 Michael
1995 Jumanji
Mortal Kombat
1992 Vetřelec ³
1990 Chvění
1989 Leviathan
1988 Démon pomsty
1987 Záhrobní komando
1986 Vetřelci

TV seriály

2016 Zoo (TV seriál)
The Contingency (S02E11)
2013 Horror Haiku (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
And Baby Makes 10 (S05E21)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)

Dokumentární

2016 Kong: Long Live the King
Le Complexe de Frankenstein
2014 Remembering the Monster Kid : A Tribute to Stan Winston
2012 Alien Encounters: Superior Fan Power Since 1979
Beast Wishes
2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál)
2005 The 100 Greatest Family Films (TV film)
2003 Making of 'Alien³', The
One Step Beyond: The Making of 'Alien: Resurrection'
Superior Firepower: The Making of 'Aliens'
2002 Alien Saga, The (TV film)
Know Your Foe
2000 Fleshing Out the 'Hollow Man'
1998 Making of 'Tremors', The
1994 Filmová kouzla (TV seriál)
1992 HBO First Look (TV seriál)
Making of 'Alien 3', The (TV film)

TV pořady

1993 The 65th Annual Academy Awards (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Fire City: End of Days

TV seriály

1997 Věřte nevěřte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace