Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Drž se týmu (S01E04)

(epizoda)
  • Jižní Korea 쫄려도 편먹기 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hráči mezi sebou vytváří spojenectví a když zhasnou světla, není v bezpeční vůbec nikdo. Třetí kolo vyžaduje, aby Ki-hunův tým začal přemýšlet strategicky. (Netflix)

Recenze (51)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne az v tomto dieli vidno, "navratnost investicie samotneho organizatora". :) ..aspon teda u jedneho "zaskodnika" su to bodyparts. Zvysok je len v darcekovych krabiciach, ale snad uvidime, ci idu vsetci len do spalovne. Zaver a stareho taktika boli super. :) Skoda, ze stale nevidime dovod a motivaciu vobec usporaduvat tak kolosalne hry. Klise by bolo, ze si ludia uzivaju life-stream a stavkuju. Co sa vsak nedeje. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele, a jo. K těm postávám začínám už konečně mít nějaké sympatie, konečně to začíná být víc napínavé a i když v tom ty nelogičnosti a echt teatrální dialogy pořád jsou, konečně to nějak funguje. A jestli to takhle zůstane až do konce, tak by to mohlo být i celkem dobré, byť jen na jedno zhlédnutí. Tak nadšený jako většina uživatelů z toho asi fakt nebudu... 4* ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle zjistíme, že jeden z hráčů (doktor) odebírá mrtvým hráčům orgány a má z toho výhodu v podobě znalosti her (ačkoliv mi nedává smysl, jak si jeho nepřítomnosti nemůžou všimnout jiní stráže nebo hráči... to není v seriálu nijak vysvětleno ani ukázáno – ještě štěstí, že kamery jde vynulovat dvojitým stisknutím tlačítka). Vypukne velká bitka (ze které jako divák nemám zhola nic, protože probíhá ve tmě nebo za blikání světel) a spousta hráčů zemře. Třetí hra, přetahovaná, byla konečně zajímavá. Přesto se však nedostavilo žádné napětí, protože je jasné, že hlavní hrdinové neumřou ve 4. epizodě (tipuji, že většina z nich přežije do konce sezóny). ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při 1. dílu jsem zuřila, co to je za stupiditu. Nechápala jsem to vysoké hodnocení. Ale tenhle díl mě fakt dostal. To přetahování lanem, to bylo něco. Rady starého pána, kterého by jiní dávno odepsali. Je tedy dost nepravděpodobné, že by se hlavní hrdina, zpočátku tak neurvalý ke své matce, tak změnil. Beru to ale trochu jako pohádku, která prostě musí mít šťastný konec. Parádní epizoda. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénář začíná slušně haprovat. Zcela hloupě se tam míchají věci, které jsou zcela zbytečné. Tak třeba, opravdu není problém to střídání masek? Nebo najednou lze jít na záchod kdykoliv? Co ta “bokovka” s orgány? Sorry, ale už je to moc a měl jsem chuť dát podprůměšr, nicméně jde o nejdynamičtější epizodu ( prakticky 2 hry během epizody ) a příprava strategie na hru "týmů po deseti" byla fenomenální. Takže nechám 4 hvězdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Keď počas preťahovania lanom spadne jeden tím z plošiny, druhý tím na opačnej plošine zostane stáť. V skutočnosti by ich prehrávajúci tím stiahol tiež dole. (Hurko)

Reklama

Reklama