Reklama

Reklama

Hra na oliheň

(seriál)
  • Jižní Korea Ojingeo geim (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život. (Netflix)

Recenze uživatele jajsemja k tomuto seriálu (3)

Hra na oliheň (2021) 

Jde to s nimi od desíti k pěti. A to doslova.  Počty hráčů se zmenšují a s nimi i celková zábavnost seriálu.  Začátek nakopne jako káva zalitá redbulem, ale je to stejné jako s běžným copy článkem – nadpis vás naláká, začátek chvíli udrží, ale pak je to nic moc.  Poslední díl byl úplně zbytečný. ()

Červená, zelená (2021) (S01E01) 

Nabité akcí, střelbou a propracovanými záběry na poslední okamžiky lidských životů. Krásný kontrast prostředí jak z hrátek s klaunem Kostkáčkem a surové střelby do lidí. ()

Jeden šťastný den (2021) (S01E09) 

Naprosto zbytečný díl a celé to jen domr*al. Jestli to po pár dílech šlo se seriálem z kopce, takto toto byl závěrečný skok do propasti.  Nezbývá než doufat, že nebudou chtít natáčet pokračování. ()

Související novinky

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

09.11.2022

Zatímco v těchto dnech na Disney+ stále ještě bojuje o diváckou přízeň Andor, což se mu podle vesměs pozitivních reakcí diváků poměrně dobře daří, mezitím už začíná i natáčení jednoho z dalších… (více)

Reklama

Reklama