Reklama

Reklama

Bridgertonovi - Série 3

(série)
Trailer 4

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Každá z letošních debutantek se chce stát hlavní hvězdou plesu. Nevýrazná mladá dáma, co žije dvojím životem, ve světě tajností a překvapení úplně rozkvete. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (7)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Ne, nechci čtvrtou serii.  Z knih Julie Quinn jsem se nejvíc těšila na zpracování příběhu o Benedictovi,  protože to byl takový krásný,  jemný a romantický příběh o Popelce. Ten jsem ze všech těch knih měla nejradši.  Ale oni nejenže to přeskočili a rovnou přišli se sérií o Colinovi,  ale navíc tam z něho udělají buznu!!! Ne, opravdu nemám nic proti homosexuálům a už jsem si zvykla,  že Netflix strká nějaký ten pár stejného pohlaví téměř do každého seriálu a filmu,  ale tímhle zprznili autorčino dílo a překvapuje mě,  že jim to dovolila. ()

ElleMcDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(spoiler ke knihám!) Tahle série je pro mě tak obrovským zklamáním!! Po druhé sérii jsem si říkala, že se snad začnou ubírat tím správným směrem, ale ne. Tohle byla hrůza. Mělo to být o Penelope a Colinovi, ale přesto tam ti dva působí jako nějaké vedlejší postavy. Příběh Mondrichových je absolutně zbytečný. Scénář byl strašný, romantické scény působily trapně a nebyla tam ani jiskřička chemie. Na konci mě však odrovnali totálně, když John představil svou sestřenici MICHAELU, když přitom v originálním příběhu je to MICHAEL, který v knihách později tvoří pár s Francescou. Příběh Francescy a Michaela patří k mým nejoblíbenějším z celé série a změna pohlaví je pro mě teda hodně velká rána. Jaký je důvod ke změně? Bojí se natočit seriál, kde jsou všichni sourozenci straight? Tohle je tak ubohé. Další série už nebudu sledovat, Bridgertonovi u mě skončili, protože ztratili veškeré kouzlo, které jsem na nich měla ráda a už se ani trochu nepodobají knižní předloze. Proč si Shonda nevymyslela svůj vlastní příběh? Každá postava tam mohla mít jinou sexuální orientaci, aby to vyhovělo dnešním normám. Nemusela ničit práci někoho jiného. Jsem opravdu naštvaná a zklamaná. ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu lhát, minimálně dvě hvězdy z mého hodnocení jsou jen za scény s Kate a Anthonym. Jasně, už tady jsou jen vedlejší postavy a jejich účast je více méně takový fan servis pro milovníky jejich série, ale to neznamená, že jsem si jejich momenty neužila. Ti dva jsou tady neskutečně roztomilý a já si je prostě hodně oblíbila, nemůžu si pomoct. Co se hlavního páru série týče... to je jiná písnička... já fakt nevím. Nezaujali mě předtím a nezlepšilo se to ani teď. Já tam prostě neviděla vůbec žádnou chemii. Jak jsem už psala, nejsem fanoušek páru kde je "láska z přátelství", především když to dlouhé roky cítil jen jeden a ten druhý náhle procitl a najednou se může samou láskou zbláznit. Ne, fakt ne. A jejich milostné scény? No... jestli to mělo být nějak sexy, tak za mě teda rozhodně nebylo, spíš to ve mě vyvolávalo rozpačité pocity, že tohle vlastně ani vidět nepotřebuju. Za mě to tam paradoxně nakonec zachraňovalo asi jen to, že se začalo provalovat tajemství Pen a kam to vše vedlo. ()

terezanec 

všechny recenze uživatele

Tyjo, já nevim. První půlka byla super, hlavně teda třetí a čtvrtej díl, fakt top-notch. A ta druhá byla dost velkej cringe. Sedmej a osmej díl šly kvalitou dost nahoru, ale ty dialogy? Kdo to psal, pane bože? A celej ten děj od pátého do osmého dílu šel shrnout třeba do dvou. A proč byli všichni tak přemalovaný, že to i na mým notebooku s neslavnou kvalitou obrazu šlo tak hrozně vidět? A proč to vypadalo, jako kdyby v druhý půlce absolutně zapomněli všichni umět hrát? I Jonny Bailey se Simone Ashley, který předváděli dost solidní výkony v druhý sérii, byli normálně tragický. Byl tam režisér? Pokusím se někdy o rewatch a třeba přehodnotím, ale takhle tři hvězdy z milosti. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tím že se třetí série motá primárně kolem Penelope, která byla od začátku jednou z nejsympatičtějších postav je pro mě tahle řada v rámci možností nejlepší. Má to sice stále svoje mouchy a druhá půlka klidně mohla mít o díl až dva méně, ale tím jak je to o něco menší červená knihovna než předtím se nad hodně věcmi dají přivřít oči. Počítám, že cílovka bude spokojená...60% ()

Galerie (224)

Zajímavosti (20)

  • Při prezentaci debutantem pronese Brimsley (Hugh Sachs) směrem ke královně, že Francesca (Hannah Dodd) je Bridgerton a s těmi měla štěstí. Což je zajímavý pohled, vzhledem k tomu, že královně její plány s Bridgertonovi nikdy nevyšly. V první sérii chtěla Daphne (Phoebe Dynevor) provdat za svého synovce, a to se nestalo (což jí také rozzlobilo a nechtěla jim povolit speciální licenci) a ve druhé sérii aktivně podporovala Anthonyho (Jonathan Bailey) svatbu s Edwinou (Charithra Chandran) a ta také neproběhla. (klara.leb)
  • Colinovo (Luke Newton) žárlení začne ještě před jejich prvním polibkem na Měsíčním bále, kdy se Penelope (Nicola Coughlan) baví s lordem Remingtonem (Zak Ford-Williams) – jak naznačuje i instrumentální verze skladby „Jealous“ od Nicka Jonase. Nejde zatím o žárlení romantické, ale přátelské. Colin a Pen spolu vždy na bálech probírali dění a vtipkovali spolu. Nyní však poprvé viděl tuto situaci s Pen a jiným mužem a začíná mu docházet, že jakmile se vdá, jejich přátelství už takové nebude. Jedná se o paralelu scény zejména z první série, kdy probírají legitimnost hostitelčina syna, i několika dalších momentů ze druhé série. (klara.leb)
  • Ve třetí sérii chybí Daphne. Její představitelka Phoebe Dynevor se vyjádřila, že podle ní už splnila svou část příběhu, a proto se rozhodla v dalších sériích nepokračovat. (Ganka)

Reklama

Reklama