Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Legoši se smiřuje s tím, že má instinkty dravce, a slíbí, že kvůli Hal nabere sílu. Někde venku pořád pobíhá zabiják býložravců. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii slabší, to se nedá popřít. Silnej začátek ale ke konci začne solidně ztrácet dech. Jeden z faktorů je nepochybně větší výskyt mystických prvků a občas solidní halušky. To se docela tvrdě dře s relativně! relastickou první sérií, která i občas ubrala ze "zvláštních" scén z originálu (manga), kde při útoku na lví yakuzu Gohin vytáhl kulomet, jen tak. Výsledek je očekáváný pro lidi co četli mangu, ale i tak trochu zvláštní, obvzlášť scéna kde Legoshi ma filozofickou debatu s hmyzem. Druhý a dost znatelnější problém je posledních pár dílů, kdy příběh nakopne ovedrive a rozjede se na FULL POWA. Člověk se podivuje, proč ze začátku jeli příběhem tak pomalu, ukazovali nám momenty, které mohli skipnout(ne že bych to chtěl, ale když neměli čas, musíme něco obětovat), aby na konci skoro přepnuli na power point prezentaci, jen aby se vše stihlo. A to je škoda, protože ten konec byl vyvrcholení zápletky, kterou celý příběh začal. Proto, ačkoliv spousta scén byl super a intenzivní a final boss fight byl fine (i když mohli trochu něco vymyslet, ta scéna byla víceméně jen přesná kopie mangy v animaci, která umožňuje mnohem větší svobodu), tak ten konec se hodně nepovedl. Pokud bude další série, doufám v trochu větší artistickou svobodu, páč příběh teprve začal a manga, ač je fakt najetá, rozhodně v pár momentech zakolísala a tohle je možnost to napravit. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čítam názory ostatných, ktorí hovoria, že druhá séria bola o čosi horšia, než prvá, no dovolím si nesúhlasiť. Zatiaľ čo prvá nás uviedla do deja, poukázala na všetky rozdiely medzi bylinožravcami a mäsožravcami, a zaoberala sa romantickou zápletkou vlka a zajačice, druhá nám ukázala omnoho temnejšiu stránku tohto všetkého. Postavy, ktoré som nemala rada ako napríklad Louis, mi konečne prirástli k srdcu, presne ako som predpokladala. Jeleňa mi bolo naozaj nesmierne ľúto, a keď som videla, čo dokázal urobiť, bolo mi z toho zle rovnako ako jemu. Legoshi si prešiel veľkou zmenou, a hoci sa tak možno nezdá, v porovnaní s vlkom, ktorého sme videli na začiatku, nejaká zmena tam naozaj je. V druhej sérii nedostala dostatok priestoru Haru, no to je možno iba dobre, pretože Legoshi sa zaoberal niečím úplne iným. Aj napriek všetkému však bola súčasťou niektorých dôležitých scén a práve vďaka nej sme mohli vidieť Legoshiho premenu. Konečne sme odhalili Temovho vraha, na čo nasledoval epický koniec. Úprimne, posledné dve minúty som tak trochu nepochopila, ale na druhej strane verím, že všetky tie udalosti budú mať význam pre tretiu sériu. ()

Reklama

Ymbecill 

všechny recenze uživatele

Druhá série mi připadala nuceně natahovaná a konec plochý, bez jednoznačné pointy. Jednoduše řečeno jsem si z toho moc nednesl. Bojové střety -"meh", tréninkový arc -"ehm", vztah hlavní dvojice nijak nepostoupil :-[ ... a ani nešlo pofarmit pořádný fan-service 3/9 (až na jednu scénu o síle šest z devíti a Legoshi-ho převlek jsem nenarazil na žádné šílenosti, S1 byla v pra*árnách někde úplně jinde). Každopádně S2 naservíruje pořádný flák spletitého děje a podá rozřešení pro záhadu, kterou přestavila úplně první epizoda seriálu. Finále hodnotím jako anti-climax-tické, ale díky tomu, že všechno vyšumělo do ztracena necítím problém show opustit. Přesto mi vadí, že si to Legoshi a Haru mezi sebou stále nevyjasnili. Pokud váháte: "Není to špatné, ale pro furries to bude mnohem intenzivnější zážitek, než pro běžného anime diváka/ pro normálního člověka nevhodné." Za mě to ušlo, 6/10. ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja ani neviem či to je slabšie ako prvá séria je to hlavne iné a tiež divné novým rozpoložením síl čo sa týka zvieracieho sveta a sveta našich hlavných hrdinov. Napätie za mňa stále funguje aj keď nejaké záhady boli odhalené a dostávajú priestor aj nejaké zaujímavé charaktery. Romantika medzi dvoma hlavnými hrdinami vlkom a zajačicou je naozaj o dosť slabšia. Prenesená vina z toho, že je niekto mäsožravec je, ale stále dobrá a zároveň sme sa tu viac sústredili na Louisa a jeho zámery čo sa mne až tak nepozdávalo, lebo Legoshi je predsa len o niečo zaujímavejšia postava. V konečnom dôsledku si nemyslím, že to je horšie ako prvá séria, len je o absolútne niečom inom, skôr ako nejaký tréning a hľadanie sily sa postaviť v zmenenom svete novým okolnostiam. ()

Galerie (342)

Reklama

Reklama