Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po 6. dílech: Podivný hybrid snažící se naroubovat pohlreichovský koncept na specifické prostředí vesnického fotbalu. Uf, nepovedlo se. Straka tam prakticky nemusel být (o tom, že to je ocasů král není třeba diskutovat). Možnost nějakým zásadním způsobem zlepšit fungování klubu je prakticky nulová. Pořad(y) o vesnických fotbalových klubech bych jako takové rozhodně nezatracoval. Naopak, je v tom velký potenciál, ale chtělo by to vhodnou dokumentární formu. 1.díl - TJ Sokol Holasovice: Velký prostor se dal potrefenému trenérovi (úplně nesmyslně). Holasovice by měli hrát lehce okres vzhledem ke svému zázemí/finančnímu zajištění. Místní hráči/funkcionáři vytvořili neodpovídající obraz klubu v nižší soutěži - není to relevantní...viz. citáty: otec: "ten blb (trenér), zastínil dokonce Straku a to už je co říct", D. Tošenovský: "Ten díl byl sračka. Laciná propagace tamního klubu... . Většího blbce najdeš ve vedení v nejmenovaném klubu z Brantic :), tam by si toho Straku zasloužili.", J. Tošenovský: "Máš pravdu, byla to totální fraška a absurdní drama na druhou ;). Straka tam v podstatě nic neudělal - to zázemí, ale nevypadalo na třetí ligu :) . A filmování pádů... skutečně úžasný pořad." 15%. 2.díl - SK Čechie Chrást: normálnější díl, co se dá snést, ale Straka je největší č*rák - jako vždy. 24%. 3.díl - TJ Jiskra Nový Kostel: fotbal není jenom o té pípě, ale o míči... . Přístup a disciplína! Jestli je vaše priorita FC Chlast...“. „Už jsem viděl hodně, ale tady ti kluci otevřeně mluví o tom, že chlastají.“ 25%. 4.díl - SK ZD Pojbuky: Dokument o vesničce Pojbuky. Než samotný fotbal mě zaujali místní postavičky. Starosta - cool guy, trenér - no trenér, ale jo, je to dobrák :) . Na poměry Ano, trenére nadprůměrné. Jako zeměpisný dokument dobrý. Na tak malé dědině udržet fotbal v roce 2015 je náročné. 48%. 5.díl - TJ Dynamo Stružnice: jako vždy se jde na to zeširoka. Více jak polovina času je nefotbalová omáčka. Trenér byl inteligentní. Takový klasický průměrný tým v okrese...tam se moc toho nevymyslí. 35%. 6.díl - TJ Sokol Pičín: Šašek Straka blil nejtrapnější motivační projevy. Všichni ho měli v píč*. Já to symbolicky uzavírám po šestém díle v této vesnici. 11%. Celkové % hodnocení: 26%. ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Příliš okaté parazitování na seriálu "Okresní přebor" a pořadu "Ano, šéfe". Ano, trenére je průser hlavně na poli vyprávění a rozvíjení příběhu, dramaturgicky se to prostě nikam nevyvíjí a Straka je v roli přísného trenéra jen smutným profesorem s fotbalovým slovníkem nižší sociální třídy. Což o to, jako sociální sonda je to více než uspokojivé, jako plnohodný pořad do televize hrůzně smutné. "Před zápasem se nesmí pít alkohol!" Jasně a proto jim před zápasem udělám tataráček:) Možná přijde i Zdenda Pohlreich. Měl by, protože František Straka v tomto pořádku nemá co dělat a je to až moc viditelně poznat až to bolí. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle: Na tenhle pořad jsem byl fakt natěšenej, ale takhle amatérsky sestříhaný, nezáživný a bezobsažný jsem to vážně nečekal. Strakovi to před kamerou ve vlastním pořadu nějak nejde. Neumí pořádně mluvit a táhnout to, neumí diváka zaujmout. Navíc tomu týmu ze Slezský prdele nedal prakticky nic, jen jim na začátku sezóny řekl, ať jsou pátý v tabulce, vůbec s nima netrénoval, a když byli po sezóně dvě místa od sestupu, tak jim dal fotbalový taštičky a zase odjel. V postprodukci ten pořad taky někdo solidně pokazil. Scény na sebe moc pěkně nenavazovaly, neustále byla v záběru mikrofonní tyč, hudební doprovod nijakej. Ach jo. Možná tomu dám ještě šanci, ale první díl se hrubě nevyvedl. 20% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To nemohl nikdo myslet vážně. Hrůza je už jenom to předělání názvu z Ano, šéfe! To fakt nemáme na vymýšlení lidi nebo co? Franz je sice osobitej šílenec, ale aby přijel na vesnici, kde je fotbal hlavně o chlastání piva v nejbližší hospodě, a řekl jim, že musí víc trénovat, aby to bylo lepší, a zase odjel, to fakt nemůže fungovat. Ani to není sranda, nemá to vůbec nic, koncept nikde. To se zase někdo snažil.. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Snaha o nový koncept ,,Áno, šéfe,, , ktorá ale v takmer všetkých aspektoch nefungovala. Franza a jeho tataráček mám rád, je to sympaťák a má charizma. Avšak v tejto úlohe , keď sa snaží urobiť Ronalda a Messiho z miestnych dedinských nekopov, pôsobí to ....ako to nazvať? ........že to ide cez závit, neforemne , a že mu to proste neverím, je to mierne komické. Asi tak. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Tohle doceni az budouci historici, nasazeni Franze je mozna trochu hrany, ale ta prirozena vasen mistnich predvest to nejlepsi ze sebe a ze svych zivotu, se predstirat neda...treba neni pravda vsechno, co se tu ukazuje, ovsem ten zpusob, jakym to ti lidi ukazuji a jak se chovaji na kameru, je naprosto autenticky - coz je slovo, ktere nesnasim, ale sem se nic lepsiho nehodi ()

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo neskáče, není Čech na ČT byla také slabota a v podstatě tam rovněž šlo jen o zviditelnění pár jednodušších lidí v televizi a získání pocitu velkých hvězd, aby jim pak kumpáni v hospodě s velkou slávou zaplatili rundu, ale aspoň to mělo nějaký vývoj a dalo se to sledovat. U Ano, trenére člověk pořádně neví, co je vlastně smyslem pořadu a Strakovým úkolem. Trapné parazitování na dobrém jménu Ano, šéfe. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Aneb v hlavní roli František Straka, který tam vlastně ani není, nic nedělá, s ničím nepomůže, neporadí. Škoda slov. Copak oni nevidí, že tohle prezentování vidláků a jejich životního stylu, stojí za hovno? Co byla tedy pointa pořadu? Inu, uvidíme. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Prima se snaží tématicky navázat na úspěch konkurenčního televizního projektu Okresní přebor, i když zcela jiným žánrem. Pralesní fotbal je v kurzu a tak se musí reagovat. První díl mě ale nenadchl zdaleka tak, jak jsem si představoval. Franz měl trénovat, ale to nedělal, jen plkal a učil jak se správně protahovat. Kdo má co doma na poličce a kam se Moravané chodí stříhat mě vážně nezajímá. Zkusim další díl a snad to nezatratim úplně. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Řekněme si tu upřímně soudruzi, nefunguje to. Ne že by to nemělo potenciál, ale Franz je prostě těžkej topor bez charismatu krucip*deláka Zdendy a celý to bylo takový sestříhaný jakože o ničem. Přehlídka buranského fotbalu čtvrté pralesní ligy tomu vážně nepřidá. Zkrátka není se čemu divit, že prima druhý díl šupem nasadila daleko za Zdéňu na skoro předpůlnoční hodiny. ()

.baris. odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden díl a víc už nic. Aneb super nápad, ale totálně zazděný. Dokonce mi ani tak nevadí postava motivátora Franze, ale přijde mi, jak kdyby ho tam postavili jen s nápadem "Franz pojede trénovat borce z pralesní ligy" a pak ho tam nechali se vzkazem: "Dělej si tady, co chceš." A Straka moc neví, co dělat (což mu ale nelze vyčítat). Obrázek trenéra promlouvajícího hráčům do duše, jestli jim stojí za to zajít do hospody na "jedno" a navrch si zapálit cigáro, když pak neudýchají zápas, je prostě směšný. Ti chlapi to přece nemají šanci pochopit - většina z nich bydlí celý život na vesnici, kde jít na "jedno" po práci je prakticky "kulturní záležitost" a kde se vítězný zápas slaví s fanoušky pivem a zelenou v místní putyce (a to nejsou namyšlený kecy měšťáka, věřte, že já vyrůstala na vesnici, takže vím, jak to tam - nejen v neděli při fotbale - vypadá :) ).. A navrch se zase ukazuje, že jsme národ, pro který je fotbal neodmyslitelně spjatý s klobásou a pivy (případně rumem nebo zelenou) - od pralesa až po nejvyšší ligu. A to mě fakt hodně štve. ()

spiritus odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tenhle pořad někdo myslel vážně, měl by zcela vážně zvážit hospitalizaci v psychiatrické léčebně. Nuda, šeď, mletí hoven. Nezájem... ()

Olaf7 odpad!

všechny recenze uživatele

Hoši, teď jste udělali pět nožiček a příště jich uděláte deset, jo? Vysvobozením je reklama. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Fotbal miluju, a tak nápad převést formát Ano Šéfe na fotbalové trávníky se mi velmi zamlouval. A těšil jsem se jak Franz bude s hráči prožívat tréninky, probírat taktiku, a prostě všechny ty věci co patří k fotbalu, i když třeba jen k tomu vesnickému. Bohužel nic z toho se neděje a spíše je to prohlídka dané vesnice s návštěvou u obyvatel. Dohromady Straka byl na obrazovce asi tak 3min z celkových 50. A hlavně by tam musel s týmem strávit třeba půlrok, a né čtyři tréninky. Takhle ale hodnocení pořadu....Jasná červená karta!!! Druhej, a další díly..určitě malinko lepší. ()

TETŘEF odpad!

všechny recenze uživatele

Přidám se na stranu lidí, kteří si aspoň trochu zadoufali, že koncept " charismatický odborník v neodborném prostředí zkouší uplést z hovna bič" bude sedět na buranskou ligu jako prdel na hrnec. Navíc fotbal k takovému popularizačnímu tažení vyzývá stejně jako kulinářství. Ne. A i kdyby to snad chtěli tvůrci takhle udělat tak Straka by to asi stejně neutáhl... ()

Haitower 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý pořad, zaměřený na filozofii ("Kolikrát si ženatý, tolikrát jsi člověkem, děti taky mám, teda zapsaný je mám" - Samé Klady), trochu i na konspirační teorie ( "Bůh stvořil obrazce v Holasovicích, ty předznamenaly, že Messi neposlal Ronalda na zem, aby hrál fotbal" - Samé Klady), sociálních problematik na vesnici ("Naše vesnice je tak velká, že je vždycky někdo doma" - místní David Lafata), řešíme i nástupnické problémy místní fotbalové šlechty ("To je teta, teda žena bratrance, ta stříhá půlku týmu... možná celej!" - kapitán týmu) a nakonec přijde i hudební vložka písničkáře Samé Klady, který má našlápnuto k vyplnění místa na poli pop music vzniklém po Tomáši Klusovi. Jedním slovem to byla nádhera a už se těším, co přinesou další díly a zda v nich také budou i Baníkovci s pěti promilé, kteří se večer hlídali a pár scoutů od piva a ultras skandujících "Holasovicedopičevylilsempivo". 5***** ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Franz je velice zajímavá postava.kam přišel, tam se začalo vyhrávat, bohužel s ním vždy rychle zametli a já se ptám proč?Můj dojem je, že je svéráz, hodně svůj a agenty a majitelé klubů posílal do prdele.Stejně jako hráč Řepka, který kdysi vykopal Křeténa z kabiny, když začal hráčům říkat, jak mají hrát.Tenhle pořad měl dobře našlápnuto, ale je tak moc zaměřen na vesnický prales, že bylo jasné, že kromě této cílové skupiny to nebude nikoho moc zajímat, protože ty díly jsou si podobné jako vejce vejci a navíc je to naprosto stejné schéma, jako u Ano, šéfe a lidé už jsou toho přejedeni.Takže příště více vlastní kreativity a určitě to bude mít úspěch.Kdo pamatuje Frantu jako hráče a reprezentanta a má rád fotbal, ten po něm asi plivat nebude ()

simp23 odpad!

všechny recenze uživatele

I takhle se dají vydělávat peníze! Franz přijede, sdělí týmu zásadní informaci, že je dobrý se před tréninkem rozcvičit, zadá úkol, aby skončili do pátýho fleku a nashledanou. Pak se vrátí, pochválí borce za bojovnost a konec.... :D :D :D Tohle néé, to přece nemůže PrIma myslet vážně. ()

Reklama

Reklama