Reklama

Reklama

Evropa z výšky

(seriál)
  • Velká Británie Europe from Above
Velká Británie, (2019–2023), 23 h 15 min (Minutáž: 45 min)

Série(5) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Podívejme se ze vzduchu na krásy Německa, Itálie, Nizozemí, Polska, Španělska a Velké Británie. Uvidíme historické i zeměpisné milníky, to vše prostřednictvím nejmodernější snímací techniky, která nám umožní během okamžiku měnit roční období či rozproudit statické obrazy novými barvami, nechat během vteřiny zmrznout alpské vodopády apod. Čeká nás živoucí portrét regionů oplývajících tradicemi, krásnou přírodou i technickými zajímavostmi... V druhé sérii zamíříme nad řeckou Akropoli i ke stavbě nejdelšího mostu v Turecku či masivním finským ledoborcům. Z ptačí perspektivy si vychutnáme tradice i inovace, které dávají dnešnímu světu jeho tvář. (National Geographic)

(více)

Recenze (3)

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Švýcarsko - 78%. Portugalsko - 80%. Island - jiná planeta mezi Evropou a Amerikou. 77%. Itálie - země života, kde je úplně vše ♥️. 82%. Polsko - malé evropské USA, které jde na to jinak, než ČR. 76%. Norsko - 77%. Maďarsko- 76%. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní pořad je vhodný nejen do hodin zeměpisu. Žáci se při něm mohou dozvědět, jak vypadají různé části evropského kontinentu. Vhodnější je ale pustit pouze kratší vybrané pasáže, protože při zařazení celé epizody budou mít problém s udržením pozornosti. ()

Reklama

Galerie (308)

Reklama

Reklama