Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rybář z jezera u autokempu vyloví mužskou nohu. Policie se v jezeře snaží nalézt zbytek těla, ale objeví mnohem víc – části těl desítek mrtvol. Vyřešení tohoto případu neusnadňuje ani fakt, že autokemp je zabydlen bizarními obyvateli v čele se sexuchtivou vedoucí, která provozuje ilegální sázkovou kancelář. Podaří se Filipovi nalézt vraha dřív, než bude i jeho rozřezané tělo plavat v jezeře? (prima+)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že tvůrci už to berou jako určitý typ parodie ("je tam devět těl!"), jen tedy mohli podle mne přitvrdit - takhle se to plácá mezi sofistikovanou parodií, regulérní detektivkou a snahou o komedii pro masy (některé jednoduché gagy a hlášky), takže pak nefunguje pořádně ani jedno. Viděl jsem něco z této série teď náhodně po čase, takže netuším, jak moc jde o trend, nebo náhodu. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to zlé, sice děj kolem pachatele je mírně úsměvný, až snad trapný, ale celkově tento výlet k vodě se docela povedl. Milá Sonička, slušný Kotek. Děj kolem těch jeho výzkumů mě ale vůbec nezajímá, jen to zdržuje děj. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama