foto

Ladislav Hampl

  • nar. 14.7.1981 (37 let)
    Liberec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ladislav Hampl se narodil 14. července 1981 v Liberci. Pochází ze sportovní rodiny, ale už odmala se mladý Ladislav chtěl věnovat herectví. Po maturitě se rozhodl studovat DAMU.

Je známý především svým divadelním vystupováním, účinkoval mj. v divadle Rokoko, Na Vinohradech a od roku 2004 je také členem divadla Na Zábradlí. Právě v divadle Na Zábradlí si zahrál většinu svých nejslavnějších rolí. Ztvárnil například Šohaje v Gazdině robě, Osipa ve hře Platonov je darebák! a v rámci letních shakespearovských slavností ztvárnil také roli Romea.

Hrál také v mnoha filmech a seriálech, jmenovitě: 3 PLUS 1 S MIROSLAVEM DONUTILEM, ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ, TRAPASY, VY NÁM TAKY, ŠÉFE!, OKRESNÍ PŘEBOR a v mnoha dalších.

Mr.Hudson

Herecká filmografie

Filmy

2018 Neptun
2017 8 hlav šílenství
Milada
Úkryt v zoo
2016 Pohádky pro Emu
Sezn@mka
2014 Přechodné vědomí (studentský film)
2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2010 Rychlé Šípy (studentský film)
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
Synova válka (studentský film)
2008 Vy nám taky, šéfe!
2007 Hannibal - Zrození
Křišťálek meč (TV film)
2005 Pohádka o houslích a viole (TV film)
2004 Bolero
Silný kafe
2003 Polaroidy (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Robi v pasti! (S05E49)
Nečekané nabídky (S05E48)
Macátko na odchodu (S05E47)
další epizody (28)
2017 Bohéma (TV seriál)
A přece se točí (E04)
Krev, půda a strach (E03)
Specialisté (TV seriál)
Poslední blues (S01E06)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý lidi (E03)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Slzy (S04E34)
Bomba nevybuchla! (S04E31)
To bude výbuch! (S04E30)
další epizody (21)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Bahno (E04)
Dvorní dodavatel (E03)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Finančák (S02E08)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Vražda s odpuštěním (E08)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Gripeny (S01E05)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Krev a benzín (S04E05)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Rakovina (S05E16)
Squat (S05E13)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Mikulášova Hilda (S06E04)
Žijí Markovi rodiče? (S06E03)
Civilka (S04E15)
další epizody (8)
Zdivočelá země (TV seriál)
Vraždy (S04E11)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Jasnovidec (E03)
Vyprávěj (TV seriál)
Přijímačky (S03E10)
První polibek (S03E09)
Akce Zet (S03E08)
další epizody (4)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Návrat (S01E01)
Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Inseminátor (E13)
další epizody (15)
Zázraky života (TV seriál)
Maruška (S01E11)
Nové podmínky (S01E10)
Dvakrát do stejné řeky (S01E09)
další epizody (4)
Vyprávěj (TV seriál)
Svatba (S02E09)
Překvapení (S01E20)
3:2! (S01E19)
2009 Expozitura (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Bonboniéra (S01E18)
Můj velký den (S01E15)
Život na inzerát (S01E13)
další epizody (4)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Malý terorista (S01E06)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nejste náhodou inkvizitor? (S04E11)
Mami! (S04E09)
Musíte to přežít oba (S04E08)
další epizody (19)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Soutchán (S05E09)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Praha (E24)
Orgán (E23)
Ministr (E22)
další epizody (24)
Trapasy (TV seriál)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Vše pro syna (S01E04)

Dokumentární

2003 Národ sobě aneb České moře v 18 přílivech (TV film)

TV pořady

2018 Ušák (TV pořad)
2017 TIKI-TAKA (TV pořad)
2013 Exkluziv! (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace