Reklama

Reklama

Jak se opovažuješ

(seriál)
  • USA Dare Me
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Když tým roztleskávaček, kterému až doteď kralovala Beth se svojí nejlepší kámoškou Addy, převezme nová ostrá trenérka, začnou se hroutit přátelství a rozpadat vztahy. (Netflix)

Recenze uživatele riza-do k tomuto seriálu (2)

Jak se opovažuješ (2019) 

Nejsem si úplně jistý, jestli se autorům ve mě podařilo vyvolat chtěné emoce a sympatie právě tím správným směrem. Protože mé sympatie si rozhodně získala živá, svérázná Beth, se kterou má člověk aspoň chvílemi pocit, že se v seriálu něco děje. Naproti tomu trenérka a Addy ve mě vyvolaly totální antipatii snad úplně v každé scéně. Seriálu by rozhodně prospěl kratší formát, pak by plytký příběh nebyl tak táhlý a prázdný. O čemž svědčí právě pátý díl, kdy se příběh dokázal odvyprávět dvakrát (pokaždé z jiného úhlu), měl náboj, dynamiku, tajemno, vše co ostatním dílům tolik chybí. ()

Paralelní zákopy (2020) (E05) 

Jak je už u Netflixu zvykem, čtvrtý a pátý díl je pro jejich seriály osudový — nyní to vyšlo na pátý díl, kdy se konečně začíná něco málo dít. Tentokrát vidíme příběh dvakrát, pokaždé je nám vysvětlen z trochu jiného úhlu pohledu. A kupodivu to není vůbec špatné, do té zbytečně dlouhé stopáže se dvakrát vejde s přehledem a má to dynamiku, tajemno, drama, emoce. ()

Reklama

Reklama