foto

Paul Fitzgerald

  • nar. 14.10.1970 (48 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Želvy Ninja
2013 Walter Mitty a jeho tajný život
2012 Smrtelné lži
2011 Jackie Goldberg Private Dick
2010 Helena from the Wedding
2006 Forgiven
2004 Starý lišák

TV seriály

2018 GLOW (TV seriál)
Work the Leg (S02E06)
Perverts Are People, Too (S02E05)
Lucifer (TV seriál)
Til Death Do Us Part (S03E13)
2017 Bull (TV seriál)
Name Game (S01E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Contrapasso (S19E03)
2016 Younger (TV seriál)
Get Real (S03E12)
What's Up, Dock? (S03E08)
The Mao Function (S02E02)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Mrtvý bod (TV seriál)
Terminál (S01E04)
Younger (TV seriál)
Broke and Pantyless (S01E07)
Shedonism (S01E06)
IRL (S01E03)
Stoupenci zla (TV seriál)
Na ráně (S03E03)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Hlasování (S04E08)
Sjezd (S04E05)
Východní křídlo (S04E02)
2014 Forever (TV seriál)
The Frustrating Thing About Psychopaths (E06)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Debata (S03E08)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Dobrý posluchač (S05E02)
2013 Rectify (TV seriál)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Colonel (S01E13)
Covert War (S01E11)
Jak prosté (TV seriál)
Poison Pen (S02E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Criminal Hatred (S14E12)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
The Following Sea (S01E15)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Moonlighting (S02E09)
Thanksgiving (S02E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
Výlet do cely smrti (S03E08)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Bezpečnostní schránky (S01E10)
Mentalista (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Burn, Baby, Burn: Part 2 (S04E08)
Burn Baby Burn: Part 1 (S04E07)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dokonalý zločin (S06E05)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pomsta (S03E22)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tortured (S04E16)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Night Five (S03E13)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Three's a Crowd, Six is a Freak Show (S03E09)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Forgiven

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Forgiven

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace