Reklama

Reklama

Detektiv losangeleské policie Charlie Waldo (Charlie Hunnam) přišel o svou dobrou reputaci. Stáhl se ze společnosti, žije životem poustevníka v malé chatě někde daleko na vrcholcích hor a zmenšil svůj majetek na pouhých sto věcí. Jezdí jen na bicyklu, čímž minimalizuje i svou uhlíkovou stopu. V průběhu tří let mu narostl velký neupravený plnovous. Do jeho poklidného života najednou vstoupí soukromý detektiv, shodou okolností jeho bývalka Lorena (Morena Baccarin). Požádá ho o pomoc a vtáhne zpátky do práce. Jde o televizní hvězdu Alastaira Pinche (Mel Gibson), respektive o vraždu jeho manželky, ze které je obviněn. Je to zapeklitá věc – on si totiž nic z osudné události nepamatuje. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velmi špatné. S takovou sestavou herců, jsem čekal film o mnoho levelů výš. Mel Gibson je sice dobrý a Charlie Hunnam ujde, ale co je to platné, když příběh je plný soustavných keců a spousty nudy. Nic, fakt nic, kromě Pinchova domu, nestojí za zmínku. Akční thriller si představuju úplně jinak - za prvé, že bude akční, a za druhé, že bude napínavý, toto není ani jedno - a bohužel komedie, nebo parodie to taky není, snad kdyby to pojali, jako drama ...20% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson ve vedlejší roli v zajímavějším filmu než jsem si původně myslel. Pro mě osobně zajímavá hra, při hledání vraha. Taková ta slabší verze Čínské čtvrti, kdy se detektiv toulá městem, aby odhalil pravdu. A divák z první řady sleduje vývoj případu. Hunnamovi tyhle role začínají hodně slušet. 65% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Obsah nalákal a naozaj som si myslel, že ide len o podcenenú kriminálku. Avšak ono sa z toho vykľula komédia, ale len pokus o ňu, vtipné mi tu neprišlo vlastne nič. Je tu aj nevyužitý príbehový potenciál. Keby šli seriózne do vyšetrovania vraždy navážno, urobili by lepšie. Ale že bol Gibson sťatý na mol je samozrejme najvhodnejšie obsadenie. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Morene z Homeland-u to s porsche bohovsky svedci. :) Excentricky Mel ujde takisto. Trapni gang-blbci v privese uz menej. Mala Gabby bola s tymi par hlaskami "tym chutnym" v tomto paskvile. Thrill-seeker nadrzana uca uz menej. Pribeh je vsak prosty az blby. Divak vidi ten zobrazeny zivot hollywoodskej "smotanky" a pomysli si.... riadny bullshit. A ten zaver ma tak idiotsky twist, s vylievanim si srdiecka rodinne zalozeneho nasilnika, ze sa to az neda pocuvat. Neodporucam. 30% Dalsie poucenie..pockat najskor na par hodnoteni, kym vas zvucne mena zlakaju. :D ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

K filmu mě přitáhl Měl Gibson (po letech mě zajímalo jak jsou filmy, kde hraje na tom… jestli jako Bruce Willis třeba…). No. Tragédie to vyloženě není, ale není to hlavně druh filmu co by mě bavil. Tak především si hraje na hrozně stylovou záležitost (líbivě vlezlým soundtrackem, bizarní stylizaci postav, rádo-by chytrým humorem) a přitom je to neskutečně nudné a dlouhé. Také fakt, že ústřední postava je exot, co dostane každou chvíli na budku (a přesto se tváří non-stop namachrovaně), jezdí všude na kole (jen debil jezdí všude na kole), mě neimponuje ani omylem. Takže jednou stačilo. ()

Galerie (253)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v júni a júli 2019 v amerických štátoch Georgia a Kalifornia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama