Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Vražda jedné dívky zasáhne státní zástupkyni, která k ní měla blízko, právníka, který se snaží získat nějaký zásadní případ, i podezřelou, která tvrdí, že je nevinná. (Netflix)

Recenze (20)

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Tak nám Netflix vyrobil další silnou ženskou hrdinku (které sekunduje úplně neschopný debil, samozřejmě muž). A jak už to začíná být u NF zvykem, zase je to labilní rozháraná kravka, která se při prvním problému utíká vyplakat na mužské ramínko. A na které konkrétně se rozhoduje při běhu... Díky NF se poslední dobou začínám stydět, že jsem žena. Asi se brzy začnu definovat jako TO. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Udržet seriál hlavně na dialogu a soudních přelíčení tak, aby to diváka neomrzelo hned zkraje, to je tedy podle mě sakra kumšt. Tady se to tvůrcům podařilo ukočírovat v přesně daných dávkách, takže jsem se těšila na další a další díly. Nikam se zbytečně neodbíhalo, takže to bylo srozumitelné a nemusela jsem mít hlavu jak koudel. I když faktem je, že kdybych u prvního dílu byla víc pozornější, tak bych už tam věděla kdo je vrahem. Prim tady měli Vittoria a Francesco, kteří to celé táhli a za sebe mohu s klidem napsat, že velmi dobře, protože dokázali na diváka přenést i své emoce, které vyplývali z jejich rolí. Za mě velká spokojenost a jsem zvědavá jestli nás nepřekvapí pokračováním, protože na to má Proces našlápnuto. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vďaka originálnej “vsuvke” či samotnému príbehu pomerne zaujímavé i pútavé zároveň. Taktiež však treba dodať, že v určitých okamihoch extrémne absurdné. Ťažko sa zvyká nato, že sú občas takmer všetci, čo v tomto guláši vystupujú, totálni idioti, no čuduj sa svete, ono to aj tak funguje, pričom do úplného záveru človek netuší, či sa jedná o pravú “sviečkovú”, alebo žuje dvoj týždňovú bravčovinu z Tesca. Nie som úplne presvedčený, ako sa k tomuto naivnému “Made in Italy” krimi “výsledkovo” postaviť, no mne to proste z pohľadu “celok-produkt” náramne chutilo, aj keď to miestami na samotnom tanieri, nepôsobilo nijak lákavo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezpochyby vysoko nadpriemerný seriál s niekoľkými ambivalentnými postavami (rozumej idú si za svojim až príliš bezhlavo alebo chladno a áno, sú to protagonistka - žalobkyňa a antagonista - právnik, ale aj ďalší) a niekoľkými horšími. Niekoľko dielov je skutočne špičkových a niekoľko veľmi kvalitných. Seriál je uspokojivo uzavretý, ale skôr tým, ako sa k veci postavia spomínané postavy než tým, že by sme boli prekvapení totožnosťou páchateľa. Herci sú bez výnimky skvelí a teraz viem, že nikdy nebudem chcieť byť členom rímskej smotánky. Že to nestojí za to, zistí našťastie ešte včas aj jedna z postáv. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Taliansko opäť nesklamalo a to už asi netreba opakovať, pretože v Európe sa radia v seriáloch medzi jasných lídrov. Dlhodobo som bol na piatich hviezdach, pretože naštartované to bolo mega silne. Hneď prvá časť prináša príbeh, zvraty, dejové linky, ktoré navnadia, ale čo je najlepšie, každá časť seriálu končí tak, že to proste chcete konzumovať ďalej. Škoda len, že v závere to bolo niekedy až pritiahnuté za vlasy - napríklad nájdenie krabice s dôkazmi - a odhalenie vraha nebolo až tak šokujúce než som čakal. Ale inak super, právnické prostredie mám rád, snáď sa čoskoro dočkáme aj dabingu, pretože si to stopercentne u nás diváka nájde. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama