Reklama

Reklama

Snow-White

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1933

Režie:

Dave Fleischer

Předloha:

Jacob Grimm (kniha), Wilhelm Grimm (kniha)

Obsahy(1)

Tento snímek je netypickou verzí Sněhurky, v jejíž roli vystupuje Betty Boop, která přichází uprostřed zimy do paláce zlé královny pouze v minišatičkách. Královně se znelíbí její krása a nechá ji zavraždit. (zdeny99)

Recenze (12)

blackrain 

všechny recenze uživatele

"Pověz mi, zrcadlo, kdo je na světě nejkrásnější? No, přece Betty Boop." Ta vypadá sexy i ve sněhové vánici a i když je z ní kostka ledu. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších Betty Boop, i kdybych opomenul hudební stránku. Což je docela nesmysl, jelikož Betty zejména v ranné fázi velice stavěla na hudebních kouscích. Tady je ten asi nejlepší vůbec -- Saint James Infirmary v úchvatném podání, Cab Calloway. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Betty Boop mňa nikdy nejak špeiálne nezdvíhala zo stoličky a aj tento diel je síce sympatický, veselý, hravý, ale tak na jedenkrát a dosť. Ale úplne ma úchvátil St. James Infirmary Blues dua Mills-Calloway, ktorý spieval strážnik (neskôr duch) a vďaka ktorému sa k Snow-white ešte neraz vrátim. Čiže 4-ta hviezda, za to že mi Betty sporostredkovala tento geniálny song. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Betty Boop, uprostred zimy a hustého sneženia prichádza do paláca zlej kráľovnej. Oblečená v minišatičkách, ledva zakrývajúcich zadoček, na hlave s nasneženou čapicou. Táto verzia Snehulienky vzhľadom na dynamický dej a množstvo zábavných nápadov v rytme jazzovej melódie (jazz ako taký často dotvára Bettine kreslené príhody) nemá žiadnu chybu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje prvé stretnutie s animovanou slečinkou Betty Boop. A bolo to celkom veselé rande. Crazy variácia na každému známu Snehulienku v hlavnej úlohe pravdaže s Betty. To celé podfarbené svižnou hudbou a uleteným spevom. Sedem minút, ktorých trvá "Snow-White" som strávil s pobaveným úsmevom na tvári. *** ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Slyšet zpívat Caba Callowaye je i po těch letech zážitek. Sice je na něj dnes často nahlíženo jako na poskoka bílých v dobách rasové segregace, ale je fakt, že bluesovější hlas by člověk pohledal. ()

Machrovic 

všechny recenze uživatele

Když si přečtete název Sněhurka, tak se asi sami sebe zeptáte : "Další zpracování příběhu, který jsem viděl/a stokrát!Může mě ještě vůbec překvapit něčím novým?" A já vám odpovím: "Může!" A překvapení to bude víc než příjemné. ()

Reklama

Reklama