Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemusíte chodit k psychiatrovi, psychiatr přijde k vám. Jak si poradit se životem probere se svými hosty přední český terapeut MUDr. Radkin Honzák... Přední český psychiatr Radkin Honzák je terapeut, influencer a autor úspěšného blogu a knižních bestsellerů. Dokáže ale také úspěšně moderovat veřejné debaty i odborné konference. Umí vést dialog, umí mluvit, umí se ptát, poslouchat a rychle reagovat. Jeho nová show přináší dosud neviděný náhled na zdánlivě běžné životní situace, které mohou mít vliv na psychické i fyzické zdraví člověka. Radkin Honzák na dané téma povede se třemi hosty z řad známých lidí smysluplný dialog, na jehož konci vždy téma shrne do podoby srozumitelného receptu, jak se se situací vypořádat. (Česká televize)

(více)

Recenze (42)

zuzam 

všechny recenze uživatele

Nechápu nízké ohodnocení. Je to talkshow, která jen neklouže po povrchu, moderátor nezesměšňuje ani neztrapňuje hosty, má vážnější témata a snaží se problém vysvětlit ze svého psychiatrického a psychologického hlediska. Jistě, panu Honzákovi není 20 a ani jeho talkshow není vhodná pro nejmladší publikum, ale zas tak strašné to není. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Dívám se od začátku a mám jenom superlativy. Půjde asi o převzatý formát, který na našich obrazovkách dosud chyběl. Pan doktor sice nemá známou tvář a chování baviče, ale je v současné době snad jediný s vlastní talkshow, kdo se ke svým hostům chová s úctou, netlačí na pilu a vede zajímavé a inteligentní dialogy. Když budete naslouchat, dozvíte se věci, které vás poučí, potěší a nakopnou do života. Pořad není prvoplánově zábavný a v tom bude kámen úrazu. Možná je v protikladu vysílací čas a cílové publikum, ale přesto mě šokuje dosavadní nízké hodnocení. Holt doma není nikdo prorokem. ()

Reklama

narenta 

všechny recenze uživatele

Jestli si váží produkce ČT Mudr. Honzáka tak, jako všichni my, jeho příznivci, tak by měla zavčas a důstojně tenhle pořad stopnout. A divím se Mudr. Honzákovi, že nemá dost soudnosti posoudit, že je rozdíl psát zajímavý blog, vystupovat a zaujmout na besedách a přednáškách s připravenými tématy oproti tomu, odmoderovat 40 minut v rádoby-zábavném-pořadu. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tohle je těžký (!!!) šlápnutí vedle. Pan Šíp pomalu dosluhuje (ročník narození 1945), tak si za něj začneme zaučovat mnohem perspektivnějšího Honzáka (1939). Starý pán má co dělat, aby udržel moč, natož nit rozhovorů se svými hosty. První díl pro něj ještě zachraňoval jen za poslední rok velmi řádně proškolený Arnošt Goldflam (s více méně stejným povídáním už nás bavil například v Kopta show a v To se ví). Jak si ale poradí s méně komunikativními, méně zkušenými a méně vstřícnými budoucími hosty, to je mi tedy záhadou. Hlavně se ale ptám: Proč právě on? Pokud by scénář této talk show vycházel z jeho celoživotní profese, pokud by se jí obsah pořadu podřídil, pak třeba, snad... Ale on tady tu svoji erudici vůbec nepotřeboval..? Nepochopil jsem a nepochopím... ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

"Na hlavu mi serou bílí ptáci..." Teda při vší úctě k panu doktoru Honzákovi (a to ho mám jako osobnost velmi rád), tenhle pořad je jedním slovem příšernej. Radkin dokáže vést zábavné, smyslupné a poučné monology. Ale absolutně nezvládá vést s někým dialog tak, aby byl alespoň rámcově poslouchatelnej. Střih tomu celému navíc taky hodně nepomáhá. Mám pocit, že z osmihodinového hovoru vybrali v režii nějaký ten střípek, který někdo možná považoval za "zábavnou část" večera. Celkově z toho vychází nějaká podivná nudná splácanice, která musí nutně unudit i důchodce až do stavu narkoleptického. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama