Reklama

Reklama

G. I. Joe: Snake Eyes

  • USA Snake Eyes: G.I. Joe Origins (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Co člověka přivede k tomu, že chce zasvětit svůj život fyzické likvidaci grázlů všeho druhu? V případě muže přezdívaného Snake Eyes byla hlavní motivací stará dobrá pomsta. Po násilné smrti otce se vydal na nebezpečnou a krvavou cestu, která pro něj dřív nebo později nemohla dopadnout dobře. Naštěstí potkal Tommyho (fanoušci fenoménu G. I. Joe ho znají pod přezdívkou Storm Shadow), vznešeného japonského bojovníka, který ho vzal do své země a umožnil mu trénovat v řadách členů prastarého válečnického klanu. Kód cti, který jeho členové dodržují, staví Snake Eyes před zásadní dilemata. Například – může být touha po pomstě tou jedinou lidskou motivací? Přátelství s Tommym ho nutí dodržovat „správná“ pravidla klanu, touha pomstít otce za každou cenu ho však neustále láká na scestí. Lavírovat mezi dobrem a zlem se nedá dlouho, zvlášť když do osudů hrdinů příběhu vstoupí Cobra – mocná organizace, která touží po vládě nad světem a je ochotná pro ni jít doslova přes mrtvoly. (CinemArt)

(více)

Recenze (167)

ČervenýKoberec.cz (Anja Verem)

"Snake Eyes: G.I. Joe Origins je tak solidní akční podívaná, která zkrátka nenudí. Od scénáře však nelze očekávat nic přehnaně hlubokomyslného, i tak je však ve většině uspokojivý. Jediné, co z něj vytrhne a kazí celý zážitek, je nečekaný nadpřirozený prvek, který tam vůbec nemusel být. Naopak mile…" více

MovieZone.cz

"Origin nejslavnějšího člena G.I. Joe je sympaticky jednoduché, ale celkem zábavné akční béčko, které co se akce samotné týče kope většinu času hollywoodský průměr, ale občas dovede příjemně překvapit. Schwentke navíc s akcí nešetří a když už si mají lidi povídat, je to alespoň v krásně kýčovitém…" více

Související novinky

Spin-offu G.I. Joe se v kinech nedaří

Spin-offu G.I. Joe se v kinech nedaří

26.07.2021

Hračkářský konglomerát Hasbro a jeho produkční společnost eOne, pod kterou v budoucnu budou vznikat i nové filmy ze série Transformers, jistě doufal, že nový akční snímek Snake Eyes: G.I. Joe Origins… (více)

Top Gun a Mission: Impossible se odkládají

Top Gun a Mission: Impossible se odkládají

09.04.2021

Studio Paramount Pictures opět lehce zamíchalo svými daty premiér a největšími postiženými snímky jsou tentokrát Top Gun: Maverick a Mission: Impossible 7. Nově se tedy pokračování legendárního Top… (více)

Reklama

Reklama