Reklama

Reklama

Nesnesitelná tíha obrovského talentu

  • USA The Unbearable Weight of Massive Talent (více)
Trailer 1

Herca Nicka Cagea trápia finančné problémy. Aby odvrátil nevyhnutný bankrot, musí prijať ponuku vystúpiť na narodeninovej oslave bohatého fanúšika za odmenu milión dolárov. Týmto fanúšikom je však mocný drogový barón Javi Gutierrez (Pedro Pascal), ktorý uniesol dcéru mexického prezidentského kandidáta. A tak musí slávny herec Nick pod vedením agentky CIA Vivan (Tiffany Haddishová) predviesť pred gangstrami svoje životné predstavenie, aby zachránil nielen seba, ale aj svojich blízkych a splnil cieľ tajnej misie. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (218)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně promarněný potenciál. Když ze začátku mluví Nicholas Cage schizofrenní dialog se svým mladším já (pravděpodobně jakožto postavou ze Zběsilosti v srdci), říkal jsem si, že to bude film s hromadou narážek, velikonočních vajíček, obřím shrnutím Cageho filmografie, ve kterém bude v průběhu filmu Cage mluvit se svými nejslavnějšími filmovými postavami, což by bylo naprosto geniální. Bohužel, skutek utek. Celé se to smrskne na pár narážek a nějaké obyčejné, polokomediální špionážní něco, co ani není akčňák. Mohl z toho být hit a je z toho strašně zapomenutelný, zbytečný film, po kterém neštěkne ani pes. Tak doufám, že si za to Cageho vezmou do parády Cameron Poe a Castor Troy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Snesitelná lehkost promrhaného potenciálu.. Meta, které si sáhne na vyšší mety žánrových klišé a na ty zábavy a chytrosti jen tak pošilhává. Spíš než reflexe jedné vyhaslé hollywoodské vlasatice mi to přišlo jako decentní náhled na ní prostřednictvím fanouškovské optiky. Nicholas Kim Coppola se už roky tváří v tvář kreativní smrti snaží dokázat, že zběsilost v srdci nezmizela. Já mu to neberu, ale připadá mi, že průměrná doba rozhodování, jestli vezme roli, je kolem 60 sekund.. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Je už všeobecně známým faktem, že subtilní herecký projev Nicolase Cage už má i svou vlastní kategorii. Tu notoricky známou tristní mimiku a nevídanou práci s charaktery zkrátka nikdo jiný ani nedokáže napodobit. Je tedy vážně velká škoda, že tvůrci tohoto svérázného počinu tento jeho nejvýraznější aspekt využívají jen z poloviny. Jistě, snímek sice nabídne několik velkolepých a kreativních nápadů, nicméně zbytek je jen jakási “vata” plná hluchých míst, kterou bohužel nezachrání ani četné odkazy na jeho starší filmy či třeba například zdatně sekundující Pedro Pascal. Ve finále tedy dostaneme velmi průměrný snímek, jehož potenciál dle mého názoru nebyl využit tak jak by si samotný Nicolas Cage zasloužil. Škoda. „You're Nick...FUCKIIIIIIIIING Cage!” ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Ty vole, dvakrát Nikolku v jednom měsíci? Můj osobní rekord, ale zase velký dopad na moje ýkvé. Nuže, čekal jsem že osobní setkání Nicolase bude něco jako ve smyslu, samolízačská parodie na samotného Nicolase Cage, protože chápete, kdo jiný na světě by nejlépe zahrál Nicolase Cage jako samotný fuckin Nicolas Cage.. a kdo jinej by byl největší fanoušek Nicolase Cage jako já? V tomhle komentáři zazní ještě hodněkrát jméno Nicolase Cage, tak byste měli začít rankovat. Kdyby si film více utahoval z Nicolase Cage, až by z toho vznikla variace na "V kůži Johna Malkoviche", nejen že se tenhle námět mohl vy(s)třískat co nejvíc, a co nejšíleněji, mohlo z toho sejít ta nejhorší a nejbizardnější parodie. Kdyby existovala rubrika na ČSFD "fanoušci Nicolase Cage" nejen, že bych patřil mezi elitou, ale měl bych dostat i zálohu, že budu mezi prvními patřit k lidem, co vykouřej Nicolasi Cageovi péro, doprdele. Za pět let se přihlásím do nové gameshow "Co na to Nicolas Cage" a jako top výhra bude dovolená do CageLandu, kde hlavní atrakcí bude horská dráha z nahého Nicolase Cage, a jako cíl cesty vozík dojede do análu Nicolase Cage. Jo, a už nevím. Doufám, že všichni dostali po natáčení zadara polštář s ksichtem Nicolase Cage. Existujou stovky žánrů, ale Nicolka Cage není herec, on sám je ten žánr.. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Na lowbudgetovku to vlastně vůbec není špatné. Film zvládá dobře parodovat tvorbu Nica Fuckin Cage a zároveň se umí brát vážně, občas až teatrálně, předvádí opravdu masivní tíhu nezměrného talentu této legendy. Škoda jen, že je na filmu vidět omezený rozpočet, protože tomu odpovídá kvalita filmu jako takového. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (19)

  • Tom Gormican chtěl do snímku obsadit Angelinu Jolie, od tohoto nápadu však upustil, když bylo natáčení přesunuto do Maďarska. (ČSFD)

Související novinky

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

16.03.2022

Následující zpráva zřejmě zdivočí představivost mnoha filmových fanoušků, i když je třeba ji brát s velkou rezervou. Nicolas Cage v předchozích dnech zavítal do texaského Austinu na South by… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Reklama

Reklama