foto

Sharon Horgan

  • nar. 4.4.1970 (48 let)
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Noční hra
2015 Vzmuž se
2013 Běž a skoč!
2011 Bad Mom (TV film)
Malí lidé (TV film)
Smrt superhrdiny
2010 Stanley Park (TV film)
2007 Free Agents (TV film)
2006 God and Dave
2005 Svatba ve třech
Valiant

TV seriály

2019 Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Helen Hunt (S09E12)
2018 Disenchantment (TV seriál)
Dreamland Falls (S01E10)
To Thine Own Elf Be True (S01E09)
Women On The Verge (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
BoJack Horseman (TV seriál)
Ruthie (S04E09)
Stupid Piece of Sh*t (S04E06)
Thoughts and Prayers (S04E05)
další epizody (4)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Islands Part 8: The Light Cloud (S08E14)
Islands Part 7: Helpers (S08E13)
Islands Part 6: Min and Marty (S08E12)
další epizody (4)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (12)
2013 Crackanory (TV seriál)
Psychobitches (TV seriál)
2012 Bad Sugar (TV seriál)
Dead Boss (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Psychobitches (S01E11)
The Last Leg (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Free Agents (TV seriál)
Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)
Jak běží život (TV seriál)
You Have Been Watching (TV seriál)
2007 Angelo's (TV seriál)
2006 Annually Retentive (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
2004 Great Love Swindle, The (TV seriál)
2003 Monkey Dust (TV seriál)
Pilot Show, The (TV seriál)
2002 State We're In, The (TV seriál)

TV pořady

2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
2009 We Need Answers (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2005 Friday Night Project, The (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Circuit (TV film)
2013 Pulling (TV film)
2011 Bad Mom (TV film)
2009 Pulling (TV film)

TV seriály

2018 Women On The Verge (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Rozvod (TV seriál)
Alone Again, Naturally (S02E08)
Going, Going... Gone (S02E07)
Losing It (S02E06)
další epizody (8)
2017 Motherland (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2016 Motherland (TV seriál)
Pilot (E00)
Rozvod (TV seriál)
Zvolnění (S01E10)
Další večírek (S01E09)
Kostel (S01E08)
další epizody (10)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (12)
2010 Little Crackers (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Women On The Verge (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Motherland (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2016 Motherland (TV seriál)
Pilot (E00)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (12)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace