Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (131)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jak originální asi bude spy film, jehož druhá scéna začíná popiskem: CIA Headquarters, Langley, Virginia? Femini klika po tři sta padesáté páté v této pětiletce zavírá dveře před zlou mocichtivou bílou maskulinitou produkující toxické výpary. Dopředu víte, kdo předstírá zájem kvůli svým cílům, kdo předstírá smrt ze stejných důvodů a kdo předstírá, že se nedusí soustem, které si jako režisér ukousnul. Jediná překvapivá věc je, jak Penélope Cruz vysála mládí z Jasona Flemynga.. Tržby v kinech spravedlivě rozhodly, že tato Liščí pětka bude mít šmytec.. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jako špatný to rozhodně nebylo. Akční scény byly slušné, herecké obsazení velmi dobré a celkově to bylo zábavné, i když se mi to místy zdálo až moc překombinované. Na druhou stranu je film 355 předvídatelný a samotné téma 100x viděné, a to i v ženském provedení. Jedná se tedy o lehký nadprůměr, který neurazí, ale ani ničím nepřekvapí. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jessica Chastain, Penélope Cruz, Diane Kruger a Lupita Nyong'o je skutečně velmi kvalitní vybavení do každého pánské ložnice a nejen tam. Je to kvalitka samozřejmě i do každého filmu. U některých lidí tradičně upadnu do podezření, že mé vysoké hodnocení způsobila přítomnost těchto koček, ale faktem zůstává že jsem velmi bavil a film si žíval.  Ze začátku bylo trošku směšný míchat rádoby zašmodrchaný děj s naprosto naivním průběhem dění na plátně. Naštěstí toho tvůrci brzy nechali vzdali se ambicí hrát si chytrý a rozjeli se na vlně akční kravinky a já mile rád přistoupil a jízdu si vychutnával. Akční scény velmi dobrý, Z holek bylo cítit že si sedly a akční postavy si vysloveně užívaly. Musím říct, že dlouho jsem neslupnul akční film s poklidným usměvem jako tohle. Všechny má tempo, spád, je to přehledný, hezky jednoduše naivní, jak má akčnák být a ještě ke všemu hezký holky co umí hrát k tomu se tedy asi ve dvou scénách dostala jen Dianka, ale nemusí pršet, hlavně že kape, že ? ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Scenár plný B-čkových nápadov a riešení, miestami nie príliš fungujúcimi prvkami. Akčné scény mnohokrát idú „len s polovičným plynom“, jediný silnejší moment príde len pred záverom. Záver je však bez väčšej sily. Niektoré scény nie sú dotiahnuté do konca, charaktery postáv sú „klasické“ a ploché, ich dimenzie dobre známe z iných (podobných) filmov. Bohužiaľ, skvelé herečky z Á-čkovej ligy len plytvajú svoj čas (je smutné, že pre J. Chastain je to druhý neúspech v rade akčných filmov – minule jej nevyšla Ava). Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ajeje,viditelne pojdem proti vacsine,ale tu na CSFD to nie je nic nove,dovodom je,ze tento akcny thriller ma velmi prekvapil,siel som do toho s tym,ze to bude dalsia nudna americka prestrelka,ale nebola,aj napriek dvojhodinovej stopazi to zbehlo ako voda,zapletka bola fajn,obcas prisiel nejaky ten zvrat,herecky boli presvedcive a aj sympaticke,hlavne Penelope Cruz,cim je starsia,tym je viac je*atelna,aspon jedna z mala znamych hviezd,ktora si nedo*ebala ksicht po*ebanymi plastikami,natocene to bolo dobre a potesil ma aj zaver,cize,ci sa to niekomu paci alebo nie,mam to v prdeli,davam plnu patku,dohovoril som...:-) ()

Galerie (181)

Zajímavosti (11)

  • Bingbing Fan byla podezřelá z daňových úniků v Číně, kvůli čemuž mohla natáčet scény do filmu až od 9. dubna 2019. (lyukassza)
  • Postava Marie mluví anglicky, německy a francouzsky. Její představitelka Diane Kruger hovoří plynně všemi třemi jazyky. (peeteno78)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno