Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Zajímavosti (11)

  • Postava Marie mluví anglicky, německy a francouzsky. Její představitelka Diane Kruger hovoří plynně všemi třemi jazyky. (peeteno78)
  • Film měl mít premiéru již v lednu 2021, ale kvůli pandemii covid-19 byla premiéra odložena. (peeteno78)
  • Film byl původně koncipován jako televizní seriál. Dokonce byl natočen i pilotní díl, ve kterém ztvárnila hlavní roli Somerset O'Neal. Seriál ale nikdy nebyl dotočen. Největší změnou oproti seriálu je postava německé agentky. Ta byla v seriálové verzi původem z Francie. (peeteno78)
  • Název filmu odkazuje na Agenta 355, což bylo kódové jméno neidentifikované špiónky, která bojovala za Patrioty během Americké revoluce. (peeteno78)
  • Bingbing Fan byla podezřelá z daňových úniků v Číně, kvůli čemuž mohla natáčet scény do filmu až od 9. dubna 2019. (lyukassza)
  • Film se natáčel ve Francii (Paříž), Maroku a Velké Británii (Londýn). (ČSFD)

Reklama

Reklama