Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Zas jen neskutečně primtivní  bezinteligenční sračka pro zamindrákované trosky. 

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

"Uvažujem, kedy už konečne skončí éra týchto babských akčných filmov, v ktorých 55-kilové (a v tomto prípade aj -ročné) buchty mlátia a strieľajú 100-kilových vytrénovaných mamľasov, akoby sa nechumelilo. Aspoň keby to inak bol dobrý film, ale kdeže - idiotský scenár s príšernými dialógmi, hrozne natočenou akciou, otravnými hérečkami a hneď dvoma zloduchmi v podaní bielych chlapov. Koľko ešte katastrofálnych prepadákov tohto typu musí vzniknúť, aby Hollywood pochopil, že naozaj nikoho nezaujímajú?"

 

Uvažuju, že za tenhle koment si dám jeho autora do oblíbených. Jediný, který jsem k tomuhle filmu četl a vystihl všechno. Stačí tohle a pohled do Galerie, aby o tom filmu člověk věděl vše, co potřebuje a nemusel jím dále ztrácet čas.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

kukkik

kukkik (hodnocení, recenze)

Mexická černoška hraje anglickou špionku ve filmu, který si hraje na zastoupení jednotlivých národů.

Holt, 20. léta 21. století

na příspěvěk reagoval dr.horrible

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

S týmto obsadením by tomu stačilo ísť do priemeru a guilty pleasure jednohubka ako vyšitá... obávam sa ale, že aj len toľko je nad Kinbergove sily. Prečo? PREČO ON?!! :((

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Nepřicházejí soudružky trochu pozdě ? Kokotvidový plán na narušení světa už se úspěšně realizuje. Tak snad se jim podaří tomu pozdě ale přece zabránit :)))

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TommyZR

TommyZR (hodnocení, recenze)

Marion Cotillard měla hrát původně ve filmu, jelikož je na promo fotce ale z neznámých důvodů ji nahradila Diane Kruger, což mě vůbec nevadí, protože obě jsou skvělé herečky s kvalitními filmy :)

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

No, trailer nevyzera zle, zeby konecne nejaka zenska timovka ktora bude stat za to?

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Líbí se mi, jak je tým těchto úžasných žen rasově vyvážen. Za to rozhodně lajk.

Reklama

Reklama