Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (130)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Takový potenciál a takhle to zmršit. Sice to měli tvůrci hezky rasově pestré, skoro jako omalovánky, lokace zajímavé, nicméně divák z nich viděl houbeles. Příběh tuctový, ale s trochu lepším scénářem, menším agenturním galimatiášem a zajímavějšími hlavními postavami, to mohla býr dcela pecka. Holky byly fajn, ale bohužel nijak zvlášť nezaujaly, akce průměrná. A nkonec, pár logických kotrmelců které se vyskytly, jen dokončily dílo zkázy. Zapomenutelný béčkový film, který sice vyloženě neuráží, ale rozhodně nenadchne, což je škoda. Za mne 40% max. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská akčná tímovka s chaotickou Bourneovskou akciou. Neviem čo bolo trápnejšie. Imbecilná zápletka alebo mizerne prevedená akcia. Ani jednej tej tete tom tie akčné scény neveril. Nechápem prečo sa der´=u do akcie, keď nevedia nič predviesť a všetko musia kryť desiatky kaskadérov a stovky strihov. Tie tety sú uveriteľné akčné hrdinky asi ako ja som skvelý baleťák. Ani len poriadne pózy nevedeli žiadne spraviť. Ale aj keby akcia bola prevedená dobre, tak to zase kazí rozheganá kamera a gulometný strih z ktorých ma zase raz rozboleli oči aj hlava. Až som si v polovici musel overiť, či to netočil megapackal Megaton. Kinberg sa na neho už doťahuje. Výsledkom je zaslúžený prepadák a ja si pred spaním pustím na zlepšenie nálady Dlhý bozk na dobrú noc. V deväťdesiatkách vedeli točiť poriadne ženské akčniaky. -355/10 ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Istá časť zo mňa by chcela dať "The 355" lepší rating, no vo výsledku to neurobím. Tento film je zlý. A nehanbím sa to povedať. Universal Pictures toto správne odsunulo na január, nakoľko to je presne mesiac, kedy sa takéto filmy v amerických kinách vysielajú. Ja som síce mal náladu na niečo ľahšie, no toto ide už do ťažkého podpriemeru. Pozitívne poviem, že herečky sú celkom okey. No postavy by som povedal, že jediné, ktoré mi prišli zaujímavé boli Lin a Dij. Ostatné sú absolútne nevyužité. Je tu jedna skvelá scénka, kde príde do tuhého, no nakoľko ide o ťažký spoiler, nebudem hovoriť. Poviem len to, že všetky oči spočinú na troch monitoroch. Tá scénka mala istú dramatickú hodnotu. Okrem toho miestami to vyzerá celkom elegantne... najmä počas aukcie. Čo sa ale týka ostatného, toto nie je film, ktorý môžem odporúčať. Napísané je to hrozne, natočené je to otrasne (tá roztrasená kamera je príšerná), viete predvídať dokopy úplne všetko čo sa stane. Koľkokrát som hovoril, že ak neuvidíme niekoho zomrieť, je tu veľmi veľká záruka toho, že ho uvidíme neskôr vo filme? Okrem toho to robí presne tie isté chyby ako "Charlie´s Angels". A hoci tento film nie je až tak hrozný, tak cítiť tam tie problémy rovnako. Okrem toho je treba povedať, že finále absolútne nedáva žiadny zmysel. Nemyslím ten akčný vrchol filmu. No myslím to, čo nastane keď uvidíme nápis "Two Months Later"... absolútna tragédia. Okrem toho máme setup na pokračovanie... čo dúfam, že nebude. Sorry, ale toto nie. Hodnotenie: D+ ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Sranec nejsmradlavější. Taková ta rádoby zápletka na efekt, kdy jsou agentky napřed proti sobě, aby se pak spojily proti stejnému nepříteli, protože ono je hrozně těžké přijít, představit se a říct, nazdar jsem agentka ta a ta a pojďme si pomoct proti stejnému nepříteli. Černoška, takový ten infantilně pojatý instantní hacker, prostě "mrkni, kdo to tam byl." "Jo, klik, klik, tady ji máme." Má nějakou rodinu?" klik, klik "ne je úplně sama asi dvojitá agentka, žádné záznamy." Klik, klik, je v lázních, klik, klik, předali si tu disketu... prostě blitka. Prej, my jediné můžeme zachránit svět před válkou... Jasně, tak agentura na tuto globální hrozbu pošle jednoho jediného agenta, ty vole. Přiblblá choreografie typu: Chastain vezme pálku a chlapa, kterého chce zabít, s ní šlehne po hlavě a místo toho aby ho tou palicí ubila, tak mu ji dá za nohy a podrazí mu je a pak dělá další sérii zbytečných chvatů, aby ho pak zabila. Trapas. Veškeré zvraty a situace hrozně zjednodušené, taková dětská verze špionážního akčňáku. Jo a potvrdil jsem si to, co už jsem postřehl u Ava: bez soucitu - totiž, že Chastain je opravdu, ale opravdu hrozná tlama. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Čistý průměr. Jessica Chastain se na několik let dobrovolně zaškatulkovala v "silných" ženských hrdinkách, které se většinou charakterizují emočním chladem a nadprůměrným intelektem. Zde jsou to i pěsti. Těžko říct, nakolik to byla volba moudrá, nicméně její letošní oscarová výhra za úplně jiný žánr dává najevo, že je nejspíš na čase toho nechat. Chastain je totiž hraje v podstatě stejně a je to nuda. Nepřekvapivě ji tak zvládá přehrát Diane Kruger s Lupitou Nyong'o. Také je smůla to neustálé srovnávání s jinými dámskými týmovkami. 355 je alespoň originální film a nestaví na již existující franchíze, bylo by tedy fajn tomu dát příležitost. Akce je fajn, zápletka je přiměřeně bondovského typu (Zlaté oko?). Sebastian Stan dokáže ve vhodný okamžik přepnout do slizského módu, ale bohužel doplácí na svou parťačku. Jessicu mám ráda, tohle je možná její srdcový projekt, ale je na něm zkrátka nejslabším článkem. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel ve Francii (Paříž), Maroku a Velké Británii (Londýn). (ČSFD)

Reklama

Reklama