Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 2 (2023) (série)


Co kdyby... Peter Quill napadl nejmocnější hrdiny světa? (S02E02)

(epizoda)
  • USA What If... Peter Quill Attacked Earth's Mightiest Heroes? (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Ego a mladý Peter Quill v roce 1988 ohrožují Zemi, vytvoří Howard Stark a Peggy Carterová tým. (Disney+)

Recenze (21)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Než se to s tvorbou Marvelu tak ošklivě zvrtlo, měl jsem z většiny DC filmů srandu. Pravdou ale je, že co se týče paralelních světů a různých variahrátek, tak je jejich Elseworldování o dost zábavnější. A tím nemyslím Flashe, ale spíš paperbooky a animáky. What If...? zatím těží jen z extrémní popularity dosavadních filmových postav, takže jsou to cameoučurávky pro fans, ale opravdu dobrých nápadů je poskrovnu. V první řadě se našly minimálně tři velmi dobré epky. Doufejme, že to nejlepší nás v té druhé teprve čeká. Tohle bylo slaboučké, hloupoučké. Sotva 3*. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektné, takto by som si predstavoval Avengers -1, skvelý tým, skvelé schopnosti, len ten príbeh a myšlienka tejto časti mohli byť lepšie, pretože toto bol len odvar druhých Strážcov galaxie, ktorí sami o sebe boli odvarom prvej skvelej časti. Väčšie, veľkolepejšie, s neskutočným záverom s Yonduom, napriek tomu všetko ostatné bolo len nadpriemerné, nie extra, minimálne teraz s ohliadnutím aj na poslednú tretiu časť. ()

Reklama

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně vágní a nic neslibující název, který vychází z otravné zápletky druhých Strážců galaxie, přináší překvapivě čerstvý vítr a pracuje s nostalgií a zájmem o mrvelovskou látku mnohem lépe než epizoda první. Protože v prvé řadě nejde ani tak o záchranu světa jako spíš o příběh dítěte, které chce zřejmě ten svět zničit, ale stále je to jenom dítě. Proto je pak taky líbivé zapojení malé Hope, výskyt luxusního Douglase, a spoustu potutelných a občas otravných odkazů na jiné projekty (postavy se možná spojí čistě na sílu, protože pomyslně v té době už působily, ale za zmínku, že Winter Soldiera posílá Gorbačov jako podporu, tohle odpouštím). Epizoda trpí seriálovým formátem, akce je zkratkovitá a není zajímavá. Mnohem zajímavější je pak Peterův odklon od otce, Douglas a jeho dcera a snad i ten Bucky. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je to MCU, které chci vidět. Postavené na charakterech, zápletky vycházející z věcí, které se dlouho a pořádně stavěli a teď se jen vzali a patřičně využili. Samozřejmě i zde nalezneme nějaké dějové zkratky, ale jinak to asi ani v 25 minutové epizodě nejde. Na rozdíl od první epizody druhé řady, která vysloveně zklamala, tak tady jsem nadmíru spokojen. Trochu se jen obávám, aby to nebyla výjimka potvrzující pravidlo. 80% ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávání bylo mírné a nejisté, nevěděl jsem co od 2. epizody, 2. série What If čekat protože už jenom název směruje k menšímu zamyšlení, bylo to tedy zlé a nebo moc pěkné překvapení ? S radostí můžu říct, že se přikláním k druhé variantě. Epizoda se zabývá několika postavami, vše pasuje skvěle. Animace je velmi dobrá, detailní a dokáže při sledování seriálu na diváka zapůsobit. To jsem už ale chválil při předchozí epizodě, která mi moc nesedla ale zde se to zcela mění a díky tomu jsme dostali mnohem zajímavější příběh, místa, akce.... Prostě hromadu věcí. Všechna akce není nijak přehnaná, příběh dost sedí, místa na nové prozkoumání jsou také dost zajímavá a zkrátka to co jsem od druhé epizody očekával. Velký plus oproti předešlému dílu, tedy startu ve kterém jsem byl zmatený a nevěděl co dál, u druhé epizody jsem dostal to co jsem chtěl i když jsem byl někde trošku zmatenější, tak je to určitě jen moje chyba a s radostí můžu říct že je to fajn podívaná a epizoda která stojí za zhlednutí ! 8/10 ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama