Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 2 (2023) (série)


Co kdyby... Nebula vstoupila do Nova Corps? (S02E01)

(epizoda)
  • USA What If... Nebula Joined the Nova Corps? (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nebula naverbovaná do Nova Corps se vydává prokázat své detektivní schopnosti. (Disney+)

Recenze (26)

Mini_X 

všechny recenze uživatele

Zatím se jedná o docela okay start pro druhou řadu What If. Konečně Nebula má svůj díl, ve kterém jí můžeme vidět opět v jiném kabátu, a to se cení. Také paralely mezi strážci galaxie tu jsou hezky provedené a zahřejí na srdíčku. Je ale škoda, že s myšlenkou ohledně Nova Corpsu se tu až tak moc nepracuje, což je promarněný potenciál ještě kvůli tomu, že je to v názvu epizody. Je to docela dobrý start, ale má to pár svých problémů a nevyužitý potencionálů. 7/10 ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouhé čekání na 2. sérii What If skončilo a já si řekl: Dokáže Marvel dovést něco konečně skvělého ? Řekl bych, že spíš ne. Po prvním pokusu udělat druhou sérii u seriálu mě Loki celkem zklamal a i přes dobrý začátek, byl konec horší. U druhé série What If čekám něco více, to ale první epizoda zaměřena na Nebulu nakonec nenaplnila. Tím rozhodně neříkám že se jedná o nějaký velký propad ale po celou epizodu jsem se cítil nejistě, bylo to téma které mi nešlo vtlouct do hlavy, já tak po celou epizodu byl zmatený a nedařilo se mi chytnout. Co se ale musí zase pochválit je rozhodně animace, oproti první sérii jde vidět velký posun za který by se nemusel stydět žádný seriál. Spousta zajimavých efektů, nových míst na probádání potěšili. Bohužel nestačí to na to, že první epizoda druhé série What If byla zamotaná a já se absolutně nechytal, k tomu postava Nebula byla dříve rozhodně zajimavá, dnes už ale na mě moc dobře nepůsobí. Zajimavý start 2. série What If a já určitě věřím v zlepšení, protože mi akorát nesedl děj ale je to přece What If, několik různých příběhů a tím si myslím že druhá epizoda mě rozhodně dokáže překvapit více než první a že se nebude jednat o pouhý průměr ! 5/10 ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten cyperpunkový bladerunnerovský vizuál je fakt boží, atmosféra správně temná a vtahující, ale ten děj... to je fakt tragédie. Plné nelogičností, scénaristických berliček, wtf momentů a klišé. Takové zosobnění dnešního MCU, "nablýskaná bída". Přitom první řada dokázala, že i na ploše 25 minut lze vystavět smysluplné příběhy bez berliček, logických děr a klišé. Tento jím bohužel není. 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ronan zabije Thanose a zaútočí na Xandar vůdkyně Nova Corps zapne štít a on se tam nemůže 50 let dostat. Posuneme se v čase a zjistíme, že Nebula je členkou Nova Corps a řeší vraždu Yondua pak zjistí, že Yondu měl údaje s kódy jak proniknout do sídla Xandaru a vypnout ten štít a někdo ho zabil. Na konci se vytvoří tým Nebula, Kačer Howard, Miek a Korg a jdou bojovat nejlepší pasáž. 80 procent ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Evidentně došly nápady. Prostě vzali postavy ze strážců galaxie a nějak je namíchaly. Kdo mě pobavil byl Howard (aka hrdina první Marvelovky). Hodně se tu připomíná Blade Runner… nějak jsem nepochopil proč. Jako kvůli létajícím autům? To už rovnou můžu říct, že mi to připomíná Vzpouru mozků (díky napojení robota na kouli :)) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama